X

Locatie tips:

Hidden Ibiza

Hidden Ibiza is een perfecte bruiloft locatie. Op ongeveer 50 meter van het zandstrand in Cala San Vicente ligt deze magische tuin, volledig omheind om maximale privacy te waarborgen, om met al jullie geliefden te genieten op jullie trouwdag.
Dankzij de goed gevulde bar en de professionele keuken wordt het gezelschap volop voorzien van drankjes, lunch en diner. De Nederlandse eigenaresse en gastvrouw Pam Vroom denkt volledig met jullie mee en zorgt dat het jullie werkelijk aan niets ontbreekt. Kijk voor meer informatie op de website van Hidden Ibiza of via Facebook 

ES VEDRA 

Trouwen kun je op Ibiza natuurlijk op het strand, maar wat dacht je van een plateau met uitzicht op Es Vedra? Jullie staan als bruidspaar tijdens de ceremonie op de top van een rots, met een adembenemend uitzicht op het magische rotseiland Es Vedra. "Trouw ik jullie" kan jullie van de nodige tips voorzien over eventuele styling mogelijkheden van deze rots.

Club Tropicana in Cala jondal

Een fantastische beachclub waar je kunt genieten van een breed en gevarieerd aanbod van traditionele Ibizaanse gerechten met zeevruchten tot Mediterrane en internationale cuisine. Maar ook de eenvoudige gerechten zoals een pasta of salades smaken hier net even beter. Het professionele en attente personeel is altijd in de buurt om jullie van dienst te zijn. Het Tropicana restaurant is een perfecte locatie voor jullie bruiloft. Maar trouwen op het speciaal afgezette stuk strand van Club Tropicana is bijna te idyllisch voor woorden! De uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaar Juan zorgt dat het jullie aan niets ontbreekt.

 

 

 

 

 

Amante in Cala longa

Trouwen in deze beachclub, gelegen in een prachtige baai, is kiezen voor een droomwedding. Voor een diner is er plek voor 125 gasten, dus nodig je familie en vrienden maar vast uit! De prijs per persoon is rond de €199,- tot €275,- en je kunt kiezen uit verschillende paketten. Daarnaast is de kwaliteit van het eten bij Beach Club Amante echt top!

Cotton Beach Club

Dé nieuwe trouwlocatie is de Cotton Beachclub! Je hebt een privé strand en een terras met een panoramisch uitzicht. Hier hebben ze zelfs een weddingplanner die alles voor jullie zal regelen. Het aantal gasten dat hier terecht kan is 450.

Atzaro 

Je bruiloft plannen in de prachtige tuin van Atzaro is een  feestje. Atzaro beschikt ook over een heerlijke SPA en is daarnaast perfect voor een romantische setting. De tuin is gevuld met exotische aroma's en geheime hoekjes. Je voelt je hier echt één met de natuur.