X

Warmte, Passie en Betrokkenheid

Trouwambtenaar

Een eigen Trouwambtenaar is een andere beleving... Want als jullie persoonlijke Buitengewoon Ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) neem ik alle tijd voor jullie en de mensen om jullie heen om vervolgens een ceremonie voor jullie te houden waarover nog lang zal worden nagesproken.
Ook help ik jullie graag antwoorden te vinden op vragen als: Waar trouwen we? Hoe trouwen we? Welke ceremonie past bij ons? Kunnen we zelf ons ja-woord formuleren?

Een trouwambtenaar is, zoals het woord al zegt, een ambtenaar in dienst van een stad of gemeente in Nederland.  Ik ben in Nederland beëdigd als BABS waardoor het mogelijk is om jullie burgelijk huwelijk in Nederland door mij te laten voltrekken.

Ook als jullie het geregistreerd partnerschap willen omzetten in een huwelijk, een jubileum te vieren hebben of elkaar opnieuw willen laten weten hoe gelukkig je samen bent (herbevestiging van het huwelijk) dan zijn jullie bij "Trouw ik Jullie"  aan het juiste adres en kan ik veel voor jullie betekenen!

Voordelen eigen Babs

❣Persoonljk en betrokken
❣Geen standaard behandeling, regels en toespraken
❣Geheel volgens jullie eigen wensen en ideeën
❣Op elke gewenste locatie, dag en tijdstip, zelfs in het buitenland
❣Flexibel, jullie BABS heeft alle tijd voor jullie
❣Kostenbesparend
❣Gebruiken van een eigen geformuleerd ja-woord
❣Intiem en gepassioneerd
❣Ruimte voor (afwezige) familie, kinderen en vrienden
❣Eigen trouwopstelling evt. met muziek en zang erbij

Persoonlijke Ceremonie

De ceremonie is het belangrijkste onderdeel van de dag. Het is het hart van een huwelijksdag. Want laten we eerlijk zijn, zonder ceremonie, geen huwelijk. Om ervoor te zorgen dat het geen verhaal wordt waar je gasten van gaan gapen is het de kunst ervoor te zorgen dat de ceremonie persoonlijk, interactief én humoristisch wordt met hier en daar een emotionele touch. Met een zelfstandig trouwambtenaar weet je zeker dat dit gaat lukken en dat de ceremonie een leuk, al dan niet het leukste, onderdeel van de dag wordt.

Om alle voordelen te benoemen heb ik als BABS  alles op een rij gezet voor jullie. Ik geef 8 redenen waarom het inhuren van een zelfstandige trouwambtenaar een goed idee is.

Kinderakte

Als jullie gaan trouwen en jullie hebben al kinderen dan zou je natuurlijk het liefste willen dat zij jullie getuigen zijn! Helaas is het vaak niet mogelijk omdat je als getuige minimaal 18 jaar oud moet zijn.  Geen zorgen, Trouw ik jullie maakt speciale kinder-trouwaktes waardoor jullie kinderen "toestemming" aan papa en mama kunnen geven om met elkaar te trouwen.

Kosten

Als jullie kiezen voor een trouwambtenaar via de gemeente, kunnen de kosten per gemeente behoorlijk verschillen. Een gemiddelde gemeente schroomt er niet voor om voor het opmaken van de akte en het inschrijven van het huwelijk in de gemeentelijke basisadministratie tussen de €500,= en €700,= te vragen. Willen jullie op een bijzondere locatie trouwen of in het weekend, dan rekenen gemeenten hier ook nog extra geld voor.

Kiezen jullie ervoor om in zee te gaan met mij als persoonlijke BABS, dan kan dit zelfs kostenbesparend zijn. Voorafgaand (of achteraf) zetten jullie dan (gratis!!) je handtekening onder de trouwakte op het gemeentehuis. Ik zal jullie huwelijk dan ceremonieel sluiten. Waar en wanneer dan ook en inclusief getuigen en akte.

Ieder huwelijk is weer anders (qua omvang, afstand, taal, wettelijk of ceremonieel). Als jullie persoonlijke BABS maak ik daarom altijd een offerte op maat, het liefst nadat we even persoonlijk met elkaar hebben gesproken over jullie wensen t.a.v. de ceremonie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.