X

Bianca Noomen

Naast mijn bedrijf Noomen (Procesbegeleiding, Team-& Leiderschapsontwikkeling) ben ik ook met veel passie en plezier freelance trouwambtenaar.

In Nederland ben ik beëdigd als BABS door de rechtbank, waardoor het mogelijk is om jullie burgelijk huwelijk overal in Nederland door mij te laten voltrekken

Van alles wat ik doe, vind ik ceremonies leiden wel mijn favoriete bezigheid. Inmiddels heb ik er al heel wat huwelijken en geregistreerde partnerschappen op zitten, stuk voor stuk unieke en dierbare ervaringen!

Als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) mag ik een belangrijke rol spelen in het leven van twee mensen die elkaar het ja-woord geven, dat vind ik een hele eer. Dit kan ik maar één keer goed doen en daarom zorg ik er altijd voor dat het een ceremonie wordt om nooit te vergeten en waar nog lang over wordt nagesproken...

Mijn werkwijze:

Tijdens de kennismaking met jullie als aanstaand bruidspaar raak ik meestal snel de kern, wat mij inspireert bij het maken van mijn speech.  Die werk ik volledig uit zodat er een persoonlijke en op maat gesneden toespraak ontstaat. Ook jullie dierbaren benader ik, in overleg met jullie, om hen bij de ceremonie te betrekken. Deze ceremonie houd ik vervolgens vol passie en met de nodige unieke momenten waarbij een lach en een traan op hun plaats zijn.

Ik krijg vaak terug dat ik word ervaren als een warme, open en spontane persoonlijkheid. Omdat humor relativeert, motiveert en zorgt voor verbinding tussen mensen, hou ik ook wel van een grapje tijdens de speech.

Maar mijn uiteindelijke doel is om een bijdrage te leveren aan een voor jullie onvergetelijke trouwdag!

En wat is daarop jullie antwoord?