X

trouwambtenaar Ibiza, trouwen op Ibiza, ceremoniespreker Ibiza, babs ibiza, Bianca Noomen

Trouwen op Ibiza? Wie wil dit niet?

Ibiza is mijn tweede thuis. Een groot gedeelte van het jaar woon ik op Ibiza, waar we een heerlijk huis hebben in Sant Mateu d’Albarca. Zodoende behoren huwelijken sluiten op dit mooie eiland voor mij ook tot de mogelijkheden.
Op vele bijzondere plekjes op Ibiza leidde ik al mooie ceremonies (zie portfolio). Door mijn netwerk en mijn samenwerkingspartners op Ibiza, kan ik bruidsparen veel bieden en tevens voorzien van alle informatie over een bruiloft op Ibiza.

Vanuit mijn passie en liefde voor het trouwen lever ik graag een bijdrage aan een onvergetelijke trouwdag op Ibiza!

Om alle voordelen te benoemen heb ik als BABS alles op een rij gezet voor jullie. Ik geef 8 redenen waarom het inhuren van een zelfstandige trouwambtenaar een goed idee is.

Trouwambtenaar Ibiza-BABS Ibiza- Ceremoniespreker Ibiza

Een trouwambtenaar is, zoals het woord al zegt, een ambtenaar in dienst van een stad of gemeente in Nederland. Op Ibiza kennen ze geen trouwambtenaar, omdat er op Ibiza geen wettelijk huwelijk wordt gesloten door een trouwambtenaar of BABS.  Ik ben in Nederland beëdigd BABS, waardoor het mogelijk is om jullie burgelijk huwelijk in Nederland te voltrekken, evenals de ceremonie op Ibiza.

Trouwambtenaar Forementera-BABS Formentera- Ceremoniespreker Formentera 

Trouwen op Formentera is je op een Caribisch eiland wanen, omringd door aquablauw water. Door de schoonheid van dit eiland heeft jullie bruiloft voor wat betreft styling niet veel meer nodig. De vele strandjes en leuke restaurants bieden voldoende keuze om op dit eilandje, 30 minuten varen vanaf Ibiza, romantisch en origineel te trouwen. Ik help jullie graag met tips en ideeën.

De meeste Bruidsparen kiezen er dan ook voor om vooraf in Nederland het officiële huwelijk te regelen bij de burgerlijke stand. Dit huwelijk wordt dan uiteraard wel door een trouwambtenaar (BABS) gesloten. Dit kan bij veel gemeenten gratis. Je kunt hier eigen getuigen bij aanwezig laten zijn of je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van getuigen van de gemeente. Als jullie kiezen voor de laatste optie, dan hoeft niemand te weten dat het officiële huwelijk in Nederland al heeft plaatsgevonden.

Tekenen Huwelijksakte

De ceremonie op Ibiza geeft "Trouw ik jullie" een officiële tint omdat het bruidspaar, de getuigen of eventueel de kinderen gewoon de huwelijksakte of kinderakte tekenen. Deze akte ziet er hetzelfde uit als een officiële trouwakte in Nederland. De akte en de complete toespraak zal jullie na afloop worden overhandigd in een map. Met dit aandenken kunnen jullie op je gemak nog eens alles nalezen en nogmaals genieten van de mooie woorden die voorbij zijn gekomen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.