X

You married us!

Lieve Bianca,

You married us!

Vanaf het 1e moment dat wij elkaar telefonisch spraken voelde het zo goed, zo warm en liefdevol.

We hadden een gesprek over onze wensen, jouw Wedding Platform Ibiza en 1 ding hebben wij meteen heel goed onthouden: De ceremonie en BABS zijn het allerbelangrijkste van je dag, misschien wel belangrijker dan het feest of diner etc. En dit is o zo waar! 

Het was zo fijn dat jij ook nog eens onze BABS werd. Woorden schieten te kort om te beschrijven hoe mooi, fijn, leuk, emotioneel en vooral hoe bijzonder wij het vonden. Dank♡
Ook kwamen wij door jouw platform met de leukste mensen in contact die, mede, onze dag onvergetelijk hebben gemaakt en allemaal een speciaal plekje in ons hart hebben.

Echt een dag om nooit meer te vergeten, en weer jij stond aan de basis hiervan.

Thank you for marrying us!

Lieve groet, Wendy & Bart

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het was een droombruiloft, mede dankzij jou!

Lieve Bianca,
Wat zijn we toch blij dat we jou als BABS hebben gekozen!
Je bent echt zo’n mooi lief mens.. je straalt het ook echt uit, hoe je praat etc♥️. YOU’VE got it all 😉.

Wat zijn wij dankbaar hoe mooi je onze ceremony hebt gedaan.
Echt, mooier hadden we het ons niet kunnen voorstellen.

Het was een droombruiloft, mede dankzij jou!
Je hebt zo goed meegedacht, deed het zo spontaan, zag er mooi uit, persoonlijk, betrokken. Iedereen was er zo enthousiast over!

Wij willen jou enorm bedanken voor dit mooie bijzondere moment!
Hele dikke kus & knuffel van ons,
Familie Voorwinden 😘♥️♥️♥️

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze ceremonie met Bianca was geweldig.

Onze ceremonie met Bianca was geweldig. Het was precies wij, het had echt niet beter gekund. We hebben gelachen, gehuild en gedeeld met zijn allen.

De ceremonie heeft niet alleen ons maar ons hele gezelschap aangesproken, dit is een moment dat ons allemaal nog heel lang zal bijblijven. Een prachtige herinnering 🤍

 Siobhan en Justin

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We zijn gezegend dat jij ons hebt getrouwd

Woorden schieten tekort om onze dankbaarheid en waardering voor Bianca uit te drukken. Vorig jaar heeft zij ons in het huwelijk verbonden en wij kunnen met volle overtuiging zeggen dat onze trouwdag nooit zo bijzonder zou zijn geweest zonder haar aanwezigheid.

Wat ons meteen opviel bij het eerste contact met Bianca was haar warme persoonlijkheid en oprechte interesse in ons als stel. Ze had een lange vriendschap met een van ons, wat ervoor zorgde dat het contact vanaf het begin af aan erg fijn was. Het voelde alsof we met een oude vriendin spraken en dat gaf ons meteen het vertrouwen dat ze onze huwelijksceremonie perfect zou verzorgen.

En dat heeft ze zeker gedaan! Bianca heeft onze verwachtingen overtroffen met haar prachtige woorden, persoonlijke touch en betrokkenheid. Ze heeft ons verhaal op een unieke manier verteld en wist de juiste snaar te raken bij zowel ons als onze gasten. Haar warmte, humor en genuine emotie tijdens de ceremonie hebben ervoor gezorgd dat wij en onze gasten werden meegenomen op een rollercoaster van emoties. Het was werkelijk een ervaring om nooit te vergeten.

Bianca ging verder dan alleen de huwelijksceremonie. Ze was constant beschikbaar voor al onze vragen en wensen, en heeft ons gedurende het hele proces begeleid en geadviseerd. Ze zorgde ervoor dat alles perfect liep op onze trouwdag.

Wij zijn Bianca ontzettend dankbaar voor haar bijdrage aan onze bruiloft. Ze heeft onze liefde op een unieke manier gevierd en de ceremonie was veel persoonlijker dan we ooit hadden durven dromen. We kunnen haar dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een trouwambtenaar die net dat beetje extra kan geven.

Bianca, nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Jouw aanwezigheid en betrokkenheid hebben onze trouwdag onvergetelijk gemaakt. We zijn gezegend dat jij ons hebt getrouwd.

Liefs Daphne en Larissa

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een onvergetelijke ceremonie waar nog jaren over nagepraat zal worden

Lieve Bianca,

Vanaf het eerste moment dat we contact met je hadden voelde het voor ons allemaal super vertrouwd, alsof we je al jaren kenden 😉. 

Je hebt ons een onvergetelijke ceremonie gegeven met een lach en een traan waar nog jaren over nagepraat zal worden. De ceremonie was boven alle verwachting en hebben wij als zeer bijzonder ervaren en dat komt grotendeels door jou. Het was voor ons uniek en zeer persoonlijk, een moment om nooit te vergeten. 

We kunnen iedereen aanraden (en dat zullen we zeker doen) om jouw als de babs in te huren. Nogmaals super bedankt voor alles! 

Liefs Thai-Binh en Ruben

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bianca heeft van onze bruiloft een sprookje gemaakt

De eerste keer dat wij Bianca belden was er al gelijk een klik en mega goed gevoel. Toen wij haar ontmoeten op Ibiza werd ons gevoel bevestigd. Wat een onwijs lieve, bijzondere en leuke vrouw!
Bianca heeft uitgebreid de tijd genomen voor ons en met veel aandacht een ceremonie gemaakt om nooit meer te vergeten.
Ze heeft de kinderen geholpen om een speech te maken waarvan wij nog niet eens durfde te dromen. Terwijl wij dit schrijven krijgen wij weer de tranen in ons ogen.
Wat wij ook fantastisch vinden is dat Bianca de canvas foto voorstelde zodat iedereen op de bruiloft kon mee tekenen. En ook de zand-ceremonie raden wij aan, wat is dat een bijzonder en een onwijs gaaf aandenken.
Bianca heeft echt ons hart gestolen en zijn echt van haar gaan houden 💕

Liefs, Manny & Martijn


Het was een feestje om door jou getrouwd te worden

Wat een heerlijk mens ben jij Bianca, zo gastvrij, hartelijk en meelevend. We hadden het gevoel dat we jou al heel lang kenden, wat fijn en vertrouwd aanvoelde.
Het was een feestje om door jou getrouwd te worden. Geweldig hoe je onze kleine ceremonie hebt weten te upgraden tot een compleet romantisch tafereel met schapenvachtjes, champagne en taart.
Ons huwelijk was echt een dromen en we zouden jou iedereen aanraden!
Duizend maal dank voor alle mooie, lieve woorden en het ontzorgen. Tot ooit!

Liefs van John en Nicole

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Banca heeft bijgedragen aan een levens-monument

Wat hebben we intens en 100% genoten van jou Bianca, hoe je de ceremonie vorm gegeven hebt en deed! Groots hoe je onze energie en wensen intuïtief vertaald hebt in jouw gekozen woorden. Alles, jouw voorbereidingen, heeft bijgedragen aan een levens-monument voor ons, onze kinderen en onze dierbaren die aanwezig waren!
We zijn jou intens dankbaar en lopen nog steeds op warme liefdes-wolken.
Dank voor wie je bent met je warme en stralende persoonlijkheid!

Liefs van Theet & Gerry

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alleen Bianca kon ons verhaal het allerbeste vertellen & bekronen

JA! Ik wist het zeker! Toen ik Bianca jaren geleden ontmoette tijdens een training en ze vertelde dat ze ook mensen trouwt dacht ik; Als ik ooit… dan ben jij degene die ik vraag om ons te trouwen. Een onzichtbare klik, het gevoel van vertrouwen en vooral het idee dat alleen zij degene is die ons verhaal het allerbeste kan vertellen en bekronen. 

Lieve lieve Bianca, het middelpunt van onze trouwdag heb je onvergetelijk gemaakt. Je bent een fantastische BABS, die ik iedereen alleen maar kan aanbevelen. Je professionaliteit, creativiteit maar ook juist de ruimte om het te laten zijn zoals het is (“want zoals je zegt; het leven is niet perfect”) maakte onze ceremonie Perfect! 

Bedankt voor ALLES!

Frank & Kim Mentink 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persoonlijk, professioneel en met alle warmte en liefde

Bianca verstaat de kunst om snel te achterhalen is wat de kern is voor de ceremonie. Ze werkt zeer persoonlijk, professioneel en met alle warmte en liefde. De betrokkenheid was enorm en haar ideeën zijn van enorme toegevoegde waarde. Wij hebben echt een ceremonie gehad die volledig op ons lijf geschreven was. Een dikke aanrader!

Liefs van ons,

André & Eva

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een prachtvrouw, een heerlijk mens en een toppertje als BABS

Wat waren we blij en content over de ontmoeting met onze BABS Bianca Noomen.
Haar eerste bezoek aan huis was direct heel gezellig en open. Met veel humor. De klik was er meteen. We hebben haar ons hele verhaal verteld. 
Voor onze ceremonie, welke heeft plaatsgevonden 12 november 2021 in Landlust te Nieuwdorp, had Bianca een prachtige toespraak met hele mooie en liefdevolle woorden. Ook hier ontbrak haar humor ook niet.
Bianca is een pracht vrouw, een heerlijk mens in de omgang en een toppertje in haar werk als BABS.
Zou ze bij veel mensen aan willen raden.
We zijn haar heel dankbaar voor de prachtige ceremonie die ze ons heeft gegeven.

Jean en Addie Grunewald
Kruiningen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ze pakt de koe bij de horens

Bianca is een Babs die een warme indruk achterlaat, stelt je gerust, is ondernemend, sociaal en heeft een hoop ervaring. 

Ze pakt de koe bij de horens, zorgt ervoor dat ze goed voorbereid is en daar houden wij van! Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat je weet dat je de juiste Babs gekozen hebt. Ze is oprecht geinterresseerd waardoor ons verhaal nog beter naar voren kwam tijdens de ceremonie.

Je kan haar vertrouwen dat het een mooie ceremonie wordt waarbij er zowel een traantje van geluk als gelachen wordt. Voor ons was zij daarom de juiste keuze!

Bedankt Bianca!

Liefs, Kim & Robert
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat hebben we genoten van deze prachtige ceremonie.

Op 15 september 2021 was jij onze Babs op onze bruiloft in de Lake House rotterdam.

Ons contact naar de bruiloft toe hebben we als zeer prettig ervaren. Alles ging vanzelf eigenlijk vanaf het eerste gesprek. Ik sprak jou voor het eerst en voelde direct de klick. Wat hebben we genoten van deze prachtige ceremonie. Zoals jij alles zo prachtig kan verwoorden dat kan niemand zoals jij dat kan. Mooie begeleidende muziek prachtige locatie en de beste Babs die je jezelf maar kan wensen. Onze dag kon niet meer stuk , bedankt voor alles lieve Bianca.

Debora & Gert-Jan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een onvergetelijke ervaring

Zaterdag 4 september,…

Op het voor ons speciale Ibiza met een stralende zon, 30 graden en samen met onze dierbaarste vrienden en familie heeft Bianca onze onvergetelijke ceremonie verzorgd.

Tijdens onze kennismaking enkele maanden voor de ceremonie was het vertrouwde gevoel er al direct. Een zeer warm welkom kregen we waardoor we direct het gevoel hadden dat het zo had moeten zijn. We kwamen Bianca via het zoeken op google tegen. De beste keuze ooit om haar de ceremonie te laten verzorgen.

Een ceremonie waar iedereen het nog steeds over heeft. 

Zelfs een van onze vrienden gaf aan na de ceremonie “Hoewel ik zelf niet heel veel met ceremonies heb, moest ik me toch menig keer ‘verbijten’ mooi, mooi, mooi!!”

En dat was het, in een zin, mooi, prachtig, persoonlijk, liefdevol, onvergetelijk. Precies zoals wij het graag zouden willen hebben. De trouwambtenaar maakt of breekt een ceremonie maar Bianca zouden we iedereen willen aanraden. 

De contacten die Bianca vooraf had met familie en vrienden, de vele appjes, telefoontjes.. Door de persoonlijke speeches die Bianca had geregeld door onze getuigen, zoon en beste vrienden maakte de ceremonie ontzettend speciaal. 

We hebben gelachen maar ook menig traan gelaten. Herinneringen kwamen voorbij, verhalen van vroeger en nu. Het was één geheel, het klopte aan alle kanten. En terwijl ik als kersverse echtgenote dit schrijf raakt het me nog steeds.. Een onvergetelijke ervaring die we nooit meer gaan vergeten.

Bianca nogmaals dank, dank, dank voor het verzorgen van onze ceremonie op Ibiza! We zouden iedereen een Bianca gunnen op ieders bruiloft!! Wat een kanjer!

Lieve groet Ed en Tamara Colbers - Kwaspen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bedankt lieve Bianca dat jij onze mooie dag nóg mooier maakte

In februari 2021 waren wij 25 jaar getrouwd, reden voor een feestje dachten wij! 

Dus een half jaartje van te voren gingen wij dit feestje plannen. Over de locatie hoefde wij niet lang na te denken, dat werd De Cantharel in Apeldoorn, maar hoe ging het feestje eruit zien… Het leek ons een mooi idee om na die 25 prachtige jaren onze geloften gewoon nog eens over te doen. 

Ten overstaande van alle mensen die ons lief zijn, dat leek ons zo bijzonder!

Wij kende Bianca uit een ( ver) werk verleden, het verbaasde ons niet, dat zij buiten haar andere werkzaamheden, BABS was geworden.

Toen wij Bianca benaderde was het al  meteen  een en al gezelligheid!  Ook de afspraak die daar op volgde was een ochtend om niet te vergeten.

Bianca deed erg haar best om ons, als koppel goed te leren kennen en doorgronden. De vragen die ze stelde zorgden ervoor dat de sfeer zowel romantisch werd maar ook humoristisch en zelfs wat emotioneel.

Wij wisten meteen dat zij degene zou zijn die onze mooie dag nog bijzonderder zou maken.

Onze dag werd verzet naar september, en het was een dag waarop prachtige herinneringen zijn gemaakt! Bianca was goed voorbereid, map mee met de speech die zij had geschreven en een geweldige outfit!

Ondanks dat niet alles meewerkte ( microfoon die het niet zo lekker deed, muziek wat niet aan wilde, volwassen kinderen die nog wat speeches hadden toegevoegd waar Bianca niets van wist…) was het een geweldige ceremonie. Bianca pakt gewoon alles op, niets was te gek.

Wat hebben we genoten van het verhaal van Bianca. Zij beschreef ons, en ons leven, precies zoals we zijn. 

Bedankt lieve Bianca dat jij onze mooie dag, nog mooier maakte.  Jouw enthousiasme, humor  en warmte vult meteen de zaal als je binnen komt. Jij bent een bijzonder mens en we zijn dankbaar dat je erbij was.

Liefs van Johann , Susanne en de kinderen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Met zoveel passie en humor maakte Bianca deze ceremonie tot de mooiste die we ooit meegemaakt hebben"

Als trotse eigenaren van een trouwlocatie hebben we al vele bruidsparen en Babsen de revue zien passeren en daarmee een ideaalbeeld gecreëerd waar onze ceremonie aan moet voldoen. Tot onze grote vreugde ontmoetten we tijdens een huwelijksvoltrekking Bianca.

We zagen haar een ceremonie leiden die we nog niet eerder hadden gezien. Intiem met de nodige dosis humor op een geheel eigen manier. We dachten meteen: dit willen wij ook! En of dat zo was, 28 juni was de dag van ons leven! Nu is dat ook de bedoeling, maar hoe vaak zie je een Babs staan stotteren, namen vergeten of alles simpelweg voorlezen.

Onze ceremonie duurde ruim een uur, maar verveelde geen moment. Zoveel voorbereidingen die ze gedaan moet hebben is onvoorstelbaar. Er werd stilgestaan bij het recent overlijden van onze dierbaren, hilarische anekdotes werden aangehaald en onze naasten spraken ons op eigen wijze toe. Met zoveel passie en humor maakte Bianca deze ceremonie tot de mooiste die we ooit meegemaakt hebben. Gelukkig was het de onze! Maar waarschijnlijk denken jullie daar bij jullie huwelijk hetzelfde over 😉 

Nieuwsgierig geworden en een tikje voyeuristisch aangelegd? Vraag Bianca om ons beeldmateriaal en proef de sfeer die zij als de beste kan maken.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Een ceremonie zo verfijnd en mooi gesproken"

Dromen van een huwelijksceremonie op Ibiza met op de achtergrond Es Vedra… En dann mag onze droom uitkomen. Een dag om nooit te vergeten, zo mooi en liefdevol.

Een ceremonie zo verfijnd en mooi gesproken, foto’s waar geen woorden voor zijn zo mooi, een locatie om bij weg te dromen en liefdevolle mensen om je heen. 

Een dag die op geen enkel moment beter of mooier had gekund. Een herinnering zo waardevol .

We zijn Trouw ik jullie/Wedding Platform Ibiza ongelofelijk dankbaar voor deze prachtige onvergetelijke dag.

Nancy en Robert

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een perfecte dag, mede dankzij jouw bijdrage!

Op 5 juni 2021 was dan eindelijk (na een jaar uitstel vanwege corona) onze grote dag aangebroken.

Bianca heeft op onze grote dag de ceremonie begeleid. En hoe!

Bianca heeft heel goed geluisterd naar onze wensen vooraf, de ceremonie moest vooral luchtig en grappig zijn, maar wel inhoud hebben. Ze heeft onze hak-op-de-tak verhalen tijdens de voorbereiding prachtig weten te verwoorden in een persoonlijke en gepersonaliseerde speech. 

Alles wat we wilden dat besproken zou worden werd op een enthousiaste, positieve (en indien mogelijk) grappige manier besproken, uiteraard met de diepgang en emotie die er ook echt bij hoort.

Veel van onze gasten zijn na afloop naar ons toegekomen dat ze nog nooit zo een mooie trouwceremonie hebben meegemaakt en dat ze Bianca haar manier van begeleiden van de ceremonie echt geweldig vonden! 

Wij hadden ons echt geen betere ceremonie en BABS kunnen wensen. We hebben genoten! Dankjewel Bianca!

Alieke & Paul

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Je hebt onze dag voor 100% verrijkt"


Afgelopen oktober 2-10-2020 zijn ook wij in het huwelijksbootje gestapt. In oktober 2019 ben ik ten huwelijk gevraagd en er popte gelijk een naam bij mij op, en dat was jij. Je charismatische uitstraling en spontaniteit die we al vele malen voorbij hadden zien komen op social-media. We waren er direct uit dat jij onze Babs zou worden.
Na het bezoek wat jij bij ons bracht bleek wel dat we een hele goede keuze hadden gemaakt.
De bruiloft in oktober waar jij onze ceremonie deed is voor ons en onze gasten een onvergetelijke mooie ceremonie geweest, waar nog steeds heel veel over gesproken wordt.
Je deed het op een waardevolle manier met veel humor en ook emotie, je hebt onze dag voor 100% verrijkt. We willen jou hier hartelijk voor bedanken wat je voor ons gedaan hebt.

Hele dikke kus Patrick & Danielle

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Wij hadden ons geen betere BABS kunnen wensen“

Bedankt voor de fantastische dag. We hadden het niet beter kunnen wensen. Wij wilden geen saaie standaard ceremonie waarbij je hoopt dat het heel snel klaar is. Bianca weet na het interview precies te verwoorden hoe je in elkaar zit en maakt er een prachtige gepersonaliseerde speech van.

Wij hadden ons geen betere BABS kunnen wensen. Van alle gasten hebben wij alleen maar leuke reacties gekregen en zij waren vol lof over hoe Bianca dit in elkaar heeft kunnen zetten.

Bianca, bedankt voor deze fantastische dag. Het is nog leuker en mooier geworden dan wat wij hadden verwacht. Het is dat je (als het goed is) maar één keer trouwt, maar anders zou ik zeggen, de volgende keer zouden we weer voor jou kiezen!!

Casper & Joyce

“Spontaan, gezellig en warm“

Bianca is een professional die haar vak verstaat. Ze is betrokken en wat je heb verteld bij de intake, hoor je dan ook helemaal terug tijdens de ceremonie.
Bianca was tijdens de ceremonie serieus in haar missie en doet dit op een spontane, gezellige en warme manier. Bianca heeft ervoor gezorgd dat onze ceremonie een heel mooie en waardevolle herinnering is geworden.
Naderhand kregen we verschillende complimentjes over haar als persoon en hoe fijn ze de ceremonie had geleid.

DANK JE WEL.

Liefs Richard & Kitty Simonse-Lakké

“Just perfect”

Dankwoord aan Bianca, jouw speech en de wijze hoe je ons partnerschap verbond was prachtig, wat hebben wij genoten van de wijze waarop jij onze ceremonie voor ons zo speciaal maakte.
Precies zoals we gehoopt hadden, wat een prachtige dag, geen onnodige poespas én je drong door tot de (onze) kern. Op een hele pure, liefdevolle wijze met respect en tact voor iedereen die bij ons was.
Door jou werd het een dag met een gouden randje.

Je bent voor ons een topper, een vakvrouw, een moordwijf met het hart op de juiste plaats.
Voor iedereen die nog twijfelt over een Babs, niet twijfelen maar kies voor Bianca, zij bezorgt je een onvergetelijke dag en laat je stralen, gegarandeerd.

Dankjewel voor alles
Debbie & Rudy 

XXX

Jelle & Dennis kiezen voor Trouw ik Jullie

Klik op onderstaande filmpje om de voorbereiding van het huwelijk te bekijken

Een intieme en emotionele ceremonie... 

26 juni 2019 was het eindelijk zover we mochten in Ibiza elkaar het ja-woord geven.

Voordat dit gebeurde hebben we in het zonnetje de voorbereidingen getroffen. Het enthousiasme waarmee het interview gevoerd werd zorgde ervoor dat we nog meer zin hadden in de ceremonie.

Door het interview van te voren maakte Bianca het een intieme en emotionele ceremonie. Vooral omdat je onze dierbaren extra in het zonnetje hebt gezet.

Dankjewel Bianca voor de bijzondere ceremonie! 

Liefs, Remy & Demi

Een pracht vrouw met een pracht karakter!

Een ongekende belevenis op een magisch eiland met een bijzonder lieve BABS

Wij zochten al een tijdje naar een passende BABS op Ibiza. Eigenlijk hadden we al iemand toegezegd die we nadat we Bianca hadden “gevonden” dan toch weer hebben afgezegd.

Bianca sprak ons direct aan en zodoende was het een snelle beslissing, zij wordt onze BABS. Na een skypecall en een treffen in Rotterdam heeft ze voor ons een mooie, persoonlijke en tegelijk ook humorvolle toespraak geschreven en gehouden.

Wij en onze gasten waren erg ontdaan over de manier waarop Bianca de woorden gekozen had. Het was ontroerend en we zijn erg dankbaar dat Bianca deel uitmaakte van onze ceremonie.

Een pracht vrouw met een pracht karakter!
Alles Liebe aus Berlin

David & Henri


Voor ons was het perfect!

Het was een zalige dag, die 29e Juni... en onze (jouw 😀) ceremonie was de kers op de taart ! Het was persoonlijk, ontwapenend, eerlijk, begeesterend, emotioneel... Voor ons was het perfect en van onze gasten hebben we alleen maar heel mooie reacties gekregen...

Wij waren zeer blij dat we jou deze taak toevertrouwd hebben, het maakte onze dag nog meer hemels !!

Dank je wel Bianca!

Debby en Dirk Claeys

Een dag met een gouden randje

'' Wij hebben enorm genoten van de trouwceremonie die jij hebt gegeven.
Het werd met zoveel warmte en enthousiasme verteld. Precies zoals wij het wilden! Niks geen saaie speech, maar een vlotte babbel van een spontane trouwambtenaar😊.
Wat was het een fantastische dag en je had het ijs meteen gebroken. een dag met een gouden randje, wij zullen het nooit meer vergeten! Het was een hele eer jou te mogen hebben ontvangen. Bedankt! 
 
 
Liefs Benny en Bettie 💕

Zij moest het gaan doen… onze ‘last minute’ trouwerij.

 
Even een korte uitleg over ons: bijna 16 jaar samen, meer dan 3 jaar verloofd en zwanger van een tweeling. Impulsief als we zijn, besloten we 6 weken voor ‘De grote dag’, nog even dat we toch graag  wilden trouwen, voor de kindjes er zijn. Via het gemeentehuis konden wij kiezen uit 3 verschillende trouwambtenaren. De foto en het stukje tekst van Bianca sprongen er meteen uit. Zij moest het gaan doen… onze ‘last minute’ trouwerij.
 
Het kennismakingsgesprek verliep soepel en spontaan en we hadden er gelijk een goed gevoel bij. Benieuwd wat ze er van zou maken. Nog geen 10 dagen later was het zover. Bianca heeft precies kunnen verwoorden hoe wij zijn. Het was een mooie ceremonie waarbij ook heel wat is gelachen. Wij zijn heel blij dat zij ons heeft mogen trouwen. Achteraf kregen wij ook van familie en vrienden te horen wat voor leuk mens ze Bianca vonden en complimenteerden haar met deze mooie ceremonie! Het was een geweldige dag, mede dankzij de mooie woorden van Bianca. Bedankt daarvoor.
 
Lieve groetjes Paul & Tessa

We hebben heel veel complimenten ontvangen over jouw bijdrage....

Bianca is een bijzonder mooi mens en voor ons de PERFECTE match op onze zo speciale dag.

We hadden ons geen betere BABS kunnen wensen tijdens ons huwelijk op 29 maart 2019. Je inzet, tijd, betrokkenheid, aandacht, het doorvragen, je humor, maar ook serieus met een lach en een traan maar vooral je liefde ! Alles was vertegenwoordigd en kwam bij elkaar in de zeer persoonlijke en warme ceremonie waarin vooral de LIEFDE werd gevierd.

We hebben heel veel complimenten ontvangen over jouw bijdrage, je uitstraling en leuke persoonlijkheid. Dat je ook de tijd genomen had om onze getuigen te interviewen en hun mooie bijdrage was een super leuke verrassing voor ons !

We zijn blij dat we jouw hebben leren kennen en zullen nog regelmatig proosten op deze dag en elkaar !

Liefs,
Debbie & Astrid

 

Je hebt ECHT naar ons geluisterd en ons "zijn" weten te vangen in je toespraak. Wát een gave heb jij.

Lieve Bianca,

Wat heb jij mijn kersverse echtgenoot Mario en mij gelukkig gemaakt! Vanaf het allereerste telefoongesprek op oudejaarsavond, via een kennismaking met thee en taart, naar telefoontjes, appjes en mailtjes, vervolgens het interview bij mij in de tuin op een heerlijke zomeravond, de coaching tussendoor, tot aan de mooiste huwelijksceremonie die ik me had kunnen wensen...

Jij bent BABS, Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. En ja, van dat alles ligt de nadruk op BIJZONDER. Al onze gasten strooien complimenten over jou en de manier waarop je het verhaal vertelde. Man of vrouw, jong of oud, iedereen was onder de indruk en ontroerd.

Je hebt ECHT naar ons geluisterd en ons "zijn" weten te vangen in je toespraak. Wát een gave heb jij.

Zoals Mario het zei "We zijn erg blij en dankbaar voor de rol die jij in onze huwelijksvoltrekking hebt gespeeld, Bianca. De ceremonie zelf is toch het hart van de bruiloft, en ik heb grote waardering hoe jij die hebt opgezet en geleid". En dát van mijn man van weinig woorden!

Lieve Bianca, dankjewel voor alles. Jij hebt echt een plaats veroverd in ons hart.

Heel veel liefs, Mario en Nancy

 

 

 

 


Complimenten, iedereen vond jouw woorden mooi, grappig en herkenbaar...

15 september 2018 is voor ons een prachtig dag geweest. Het “officiële “ gedeelte, wat was het mooi Bianca.

Zó “Annelies en Sander “. Wat heb je het weer prachtig , ontspannen gedaan. Ik wil je bij deze de vele COMPLIMENTEN geven. Iedereen vond jouw woorden mooi, grappig, en herkenbaar. En “zo wil ik het ook wel” hebben we vaak voorbij horen komen. Ook de woorden van Anja en mij , dank zij jouw aandringen is het toch gelukt en heb ik er geen spijt van.
Nog maals heeeeeeel erg bedankt Bianca, dankzij  jou was dit een heel mooi gedeelte van de dag.  Ik ben tevreden en trots.

Met lieve groet van de moeder van de bruid,
Nel Siereveld

We hadden een mooie, bijzondere bruiloft op Ibiza, dankzij Bianca...

Wow, wat is Bianca toch een heerlijk mens. Wij hadden ons geen betere BABS kunnen voorstellen. Vanaf het eerste telefoongesprek voelden wij een klik met Bianca, zo vertrouwd of dat wij elkaar al jaren kenden. 
En wat hadden wij een mooie, bijzondere bruiloft op Ibiza, in een heerlijke villa, dankzij Bianca.
Wij raden echt iedereen aan die gaat trouwen om Bianca de ceremonie te laten doen! 

Liefs van Danny en Sefanja  /var/folders/9z/fy6tvrnd2t5g9c7wtnfvlfcr0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/1f618.png😘

We hadden ons geen betere BABS voor kunnen voor stellen...

We zochten iemand die goed bij ons past. Op jouw website gekeken en daar stonden goede berichten. Bij het kennismakings gesprek klikte het gelijk goed. Jij begreep gelijk wat wij bedoelden.

We wilden geen standaard ceremonie maar iets aparts en bijzonders. We wilden graag in een boerenschuur trouwen dat was voor jou geen probleem. Je kwam zelf met ideeën aan om de schuur door iemand aan te kleden.

Een paar weken voor onze bruiloft kwam je nog keer langs om alles goed door te spreken. Dit was zo spontaan gesprek dat het voor ons al helemaal goed voelde. Nadien hadden we nog paar keer persoonlijk contact gehad en via de mail. Wat ook goed voelde.

We vonden het een hele mooie ceremonie en heel persoonlijk. Precies zoals we het wilden en zoals we afgesproken hadden. We hadden ons geen betere BABS voor kunnen voor stellen en zijn ook heel blij dat jij ons getrouwd hebt nogmaals heel hartelijk dank daarvoor.

Leo en Annemiek Duinkerke


Lief, spontaan en respectvol ...

We hadden ons geen betere BABS kunnen wensen dan Bianca! Vanaf het kennismakingsgesprek tot na ons huwelijk hebben we ons enorm op ons gemak gevoeld bij Bianca! Ze wist ons verhaal perfect te brengen, netjes met een vleug humor. Alles precies zoals wij het wilden en vooral niet te stijfjes, heerlijk! Lief, spontaan en respectvol is hoe wij Bianca omschrijven en zelfs dat doet nog tekort aan hoe een geweldig mens het is! Mede dankzij haar is onze bruiloft grandioos geworden.

Jacolien & Victor!

Onze trouwdag is mede door Bianca een buitengewoon mooie dag geworden!!!

Als er iemand een warme en persoonlijke tint aan een trouwplechtigheid weet te geven, is het Bianca Noomen wel! Ze weet precies datgene op te pikken uit je verhaal, waarmee ze in haar speech de spijker op de kop weet te slaan. Intuïtief voelt ze je aan en weet ze de mensen met haar woorden te roeren.
Vanaf ons eerste kennismakingsgesprek ervoeren wij een bijzondere klik met haar. Onze trouwdag is mede door haar een buitengewoon mooie dag geworden!!!

Debbie & Wim

Te mooi om waar te zijn...

Het was een perfecte dag. Echt een droombruiloft ! Te mooi om waar te zijn en we zijn Bianca enorm dankbaar dat zij onze ceremonie zo mooi heeft gemaakt. Je kunt geen betere BABS krijgen! Bianca is zo’n mooi mens en zorgt echt dat je een onvergetelijke ceremonie krijgt! alleen maar liefde voor haar! 💋💋

Rachel & Bill

 

 

Het verschil met de 'doorsnee' ambtenaar is dat Bianca dit écht oprecht doet omdat ze het leuk vindt!

Als je écht een persoonlijke ceremonie wilt die jullie verhaal vertelt, kies dan voor Bianca! Vanaf het eerste moment dat ik haar sprak, wist ik gewoon dat zij er iets moois van ging maken. Het verschil met de 'doorsnee' ambtenaar is dat Bianca dit écht oprecht doet omdat ze het leuk vindt! De betrokken en persoonlijke manier waarop zij onze ceremonie heeft voorbereid en uitgevoerd, daarmee heeft ze werkelijk iedereen weten te raken. Voor onszelf was het mooi en ontroerend hoe zij ons verhaal wist te verwoorden maar ook elke gast op ons feest vertelde dat ze nog nooit zo'n mooie persoonlijke ceremonie hadden beleefd. Het is dat wij niet vaker van plan zijn te trouwen, anders kozen we zeker weer voor Bianca! Het is gewoon een superlieve vrouw en een kei in wat ze doet!!

Liefs Daan & Marieke

Trouw ik jullie, Babs, eigen Babs, Babs Ibiza, Trouwambtenaar, Trouwambtenaar Ibiza, Eigen ceremonie

'Wat een dag, wat een emoties, wat een plezier, wat een verbazing en wat een geluk….'

Wat een geluk dat Bianca Noomen deze ceremonie voor en met ons wilde doen. In alles wat ze zei gaf ze weer hoe wij kijken, naar elkaar, naar de mensen om ons heen, wat we voor ze voelen en hoe rijk we met hen mogen zijn. Ze gaf weer hoe belangrijk de mensen zijn die voor ons getuigen wilden zijn, van elk persoon (en dat waren er zes) gaf Bianca in krachtige kernwoorden aan welke rol zij in ons leven spelen (en wij in die van hun). Juist deze professionaliteit, die een perfecte balans uitstraalt van warmte en zakelijkheid heeft ons doen beseffen dat het ook echt iets is om met elkaar deze verbintenis opnieuw aan te gaan. Heel duidelijk nam Bianca ons mee in de stappen naar het hernieuwde JA-woord. Om na deze climax van bevestiging voor en van onze liefde weer terug te dalen en  ook de humor, die zo belangrijk is in ons leven, toe te laten in de ceremonie.

Bianca, deze dag heeft alleen een bijzondere lading voor ons kunnen krijgen, doordat jij hem wilde leiden. Dank voor je wijze woorden,  je mooie verhaal over ons en ons leven en de prachtige (ingelijste) woorden aan het eind.

Het was een perfect moment, een perfecte dag en een perfecte avond met een perfecte ‘BABS’. Meer konden we ons niet wensen…..

Liefs Sas en Karin

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Bianca heeft een enorme bijdrage geleverd aan de mooiste dag van ons leven...!'

Op 17-06-2017 zijn wij, Tom en Denise in het huwelijksbootje gestapt. Bianca heeft met veel passie onze ceremonie verzorgd. Een zeer intiem moment waarvan je wilt dat het vlekkeloos verloopt. Nou dat is gelukt. Bianca wist ons allen te raken door haar zeer persoonlijke, gevatte toespraak met gepaste humor.
Kortom, Bianca heeft een enorme bijdrage geleverd aan de mooiste dag van ons leven!

Bedankt en liefs van Tom & Denise

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Geen saaie, onpersoonlijke, gehaaste ceremonie, maar een intiem en persoonlijk samenzijn...'

Bianca Noomen als Babs is een echte aanrader, geen saaie, onpersoonlijke, gehaaste ceremonie, maar een intiem persoonlijk samenzijn. De wijze waarop zij onze kinderen bij de ceremonie heeft betrokken maakte het enorm bijzonder voor ons.
Niet alleen wij kijken terug op een geweldige dag maar ook onze gasten vonden Bianca een prachtig mens die met haar sprankelende persoonlijkheid een traan en een lach op ieders gezicht kon toveren!

Lieve Bianca bedankt!

Dikke zoen, Soo Jin & Corné Verheezen Kesteloo

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Een fantastische dag met deze fantastische dame, wat is ze goed en leuk!'

Via onze wedding planner Evy's proposal hebben wij de tip voor Bianca Noomen voor onze Engelstalige ceremonie gekregen. Zelf komen we niet uit de regio Rotterdam en omdat de bruidegom Duits is, wilden wij graag een Engelstalige ceremonie. Na een eerste gesprek met Bianca Noomen wisten we direct, dat wij haar als BABS wilden hebben, wat een spontane en warme vrouw!
Geen seconde hebben wij twijfel gehad of dit goed zou komen. Haar ceremonie was zo ontzettend mooi, we hebben veel gelachen, maar Bianca wist zelfs een heel aantal mannelijke gasten tot tranen te roeren. Het was alsof we Bianca al jaren kende, de manier waarop ze over ons vertelde kon van een familielid zijn. Ook was het heel fijn hoe ze onze families ondersteunde toen deze een speech hielden bij de ceremonie. Het feit dat de ceremonie in het Engels plaats vond, heeft Bianca veel extra tijd en uitzoekwerk gekost. Ze had er zelfs stukjes Duits in verwerkt, waardoor het nog persoonlijker werd, petje af!
Een fantastische dame, want is ze goed en leuk!

Met vriendelijke groet,

Stephanie & Alexander

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Spontaan en een geweldige speech...'

We hebben echt een geweldige dag gehad! Het eten, het feest, zoveel lieve mensen die er waren! Iedereen zei na afloop van de ceremonie tegen ons en onze ouders: wat hadden jullie een leuke ambtenaar!! Zo spontaan en wat een geweldige speech! Wij vonden het helemaal geweldig, maar dat was al vanaf het eerste telefonische contact!
Kortom wij kijken terug op een fantastische dag, die precies zo was als wij ons hadden voorgesteld!

Liefs Johnny en Amy

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Intens warm en glansrijk...'

Onze huwelijksdag was er een, bezaaid met diamantjes. Mede door de innemende persoonlijkheid en welgemeende woorden van onze BABS Bianca Noomen (bij wie wij ons meteen op ons gemak voelden) was de ambtelijke ceremonie in het gemeentehuis van Kapelle een intens warme en glansrijke gebeurtenis.

De gemeente Kapelle mag zich gelukkig prijzen met ZO EEN Bizondere "Ambtenaar"!
Tip voor toekomstige bruidsparen: een meer dan 'gelukkige' keuze voor een BABS!

Lieve groet Willem en Engelien

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Elke keer als we het terugzien hebben we weer een brok in ons keel...'

Wij hebben enorm genoten, alles wat we van te voren gehoopt/gedroomd hadden kwam die dag allemaal uit.

Wij zijn eigenlijk gewend dat de ceremonies zelf altijd nogal saai en gespannen zijn. Nou het tegendeel is bewezen!

Wij vonden de sfeer erg ontspannen, gezellig en toch heel romantisch. Eigenlijk precies wat bij ons past.

Wij vonden het echt helemaal geweldig dat we onze getuigen en ouders mochten bedanken via jouw speech, dat was voor ons en veel mensen ook echt een tranentrekker. En elke keer als wij het weer terugzien op de dvd hebben we eigenlijk weer die brok in ons keel.

Jouw persoonlijkheid tegenover ons vonden we ook echt super. Je leerde ons in een korte tijd echt goed kennen en dat gebruikte je ook goed bij de ceremonie, het was heel persoonlijk. Dat pascal de trouwakte mocht voorlezen vonden wij ook echt geweldig. Dat zou eigenlijk elke BABS moeten voorstellen.

Wij willen je bedanken voor alles! Het was echt GEWELDIG!!

Groetjes Ruben & Chanel Tramper

Nogmaals bedankt voor alles het was mede dankzij jullie erg fijn!

Liefs Davy en Melissa

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Ze nam ons mee op levensreis...'

Omdat we graag op een andere locatie dan het gemeentehuis wilden trouwen zijn we via internet aan Bianca van Trouw ik jullie gekomen.
Een BABS, Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand.

Gebeld en een afspraak gemaakt voor een eerste kennismaking en de mogelijkheden.
In een tweede volgend gesprek hebben we alles doorgenomen wat we wilden en wat we niet wilden.

Daarmee is zij op haar wijze mee aan de slag gegaan.
In de speech tijdens de ceremonie nam ze ons een mee op het stukje levensreis waarin wij elkaar ontmoet hebben tot aan deze dag waarop we ons ja-woord aan elkaar hebben gegeven.

Wat deed ze het mooi.

Bianca, nogmaals heel erg bedankt voor je bijdrage aan onze trouwdag.

Andre en Ina

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Onze trouwdag heeft extra glans gekregen...'

Mijn vriendin vond het nooit nodig om te trouwen, een goede reden om extra in m'n
handjes te knijpen toen ze uiteindelijk "ja" zei toen ik haar vroeg halverwege vorig
jaar. Heel relaxt en op het gemakje hebben we sindsdien toegewerkt naar 19 juni
2015, de dag waarop we elkaar definitief aan elkaar zouden verbinden.

Eén van de onderdelen van deze dag, zo werd verteld op het gemeentehuis van Kapelle,
was een 'praatje' door de BABS. "Een WAT?" Zowel m'n vriendin als ikzelf kende deze term
niet en toen mij vertelt werd dat het een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand zou zijn... "Toe maar, dat klinkt duur!"

Ons werd toegewezen Bianca Noomen. Niet veel later kregen we een belletje van Bianca en op een zonnige dag begin juni zat ze bij ons aan de keukentafel. Heel relaxt en zonder haast hebben mijn vriendin en ik verteld hoe we elkaar ontmoet hebben en wat ons zoal aantrok in elkaar.

Bianca maakte notities en stelde, vonden wij, goede vragen. De vragen lokten bij ons namelijk het complete verhaal uit en dat was eigenlijk al een mooie 'reis' van herinneringen! Op de trouwdag zelf stond Bianca ons op het gemeentehuis op te wachten, niet in een toga of een deftig pakje, maar gewoon in vrolijke vrijetijdskleding. Dit hadden we zelf gevraagd en dit past ook gewoon beter bij ons. Tijdens haar speech bleek dat Bianca prima in de weer was geweest met de notities en in een tof half uurtje vertelde ze op geheel eigen wijze ons levensverhaal. Het was echt leuk om dit te horen uit de mond van een ander. Na het officiële ja-woord sloot Bianca de plechtigheid af en waren mijn vriendin en ik zowaar man en vrouw!

Al met al zijn we blij dat we Bianca toegewezen hebben gekregen. Door haar leuke, positieve en creatieve voorbereiding en speech heeft onze trouwdag wat extra glans gekregen! Bianca bedankt en veel succes met je bedrijfje www.trouwikjou.nl, maar als je altijd zo bevlogen bent als dat je voor onze bruiloft was; dan komt het zeker goed!

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Wij waren er al snel uit, Bianca moest ons trouwen... !'

We namen een gok , er zijn er meer maar wie kies je dan ? Nou we hadden die dag beter naar t casino kunnen gaan ! Want wat hebben wij een mooie dag gehad , mede door Bianca ..

In ons ontmoetingsgesprek klikte het gelijk , lekker los ,niet te stijf , precies zoals wij ..
Wij waren er al snel uit , Bianca moest ons trouwen !
Na wat grapjes en serieuze vragen vertrok ze om met de informatie die ze nodig had om een mooie ceremonie voor te bereiden......

Tussen door nog wat contact , hier en daar werd werden wat vrienden en familie door haar gebeld en 8 mei was t zo ver , en wat was t mooi , leuk en intiem !

Precies de juiste woorden , stil staan bij de juiste momenten en vol verrassingen ....

Wij zeggen JA ..

Ineke en Philippe

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Een dag om nooit meer te vergeten...'

Op 12 oktober jl. zijn wij getrouwd. In een kort tijdsbestek van +/- 4 maanden hebben wij onze bruiloft georganiseerd. Via het werk had ik Bianca leren kennen en toen ik hoorde dat zij ook als BABS bruiloft ceremonies verzorgde twijfelde ik geen moment om haar te vragen deze bijzondere en belangrijke rol op onze dag van ons leven te vervullen. Bianca ging gelijk actief aan de slag en binnen korte tijd hadden wij het eerste persoonlijke gesprek. Hier werd ruim de tijd voor genomen en Bianca wilde alles weten van onze kennismaking tot het trouwaanzoek etc. deze informatie is ontzettend leuk en spontaan verwerkt in de speech.

Bianca heette ons welkom en ondanks al onze zenuwen, stelde zij ons ontzettend op ons gemak. Na prachtige live muziek ging onze ceremonie verzorgt door Bianca van start. Op een zeer persoonlijke manier gaf zij een prachtige toespraak met een lach en een traan. Zeer betrokken, warm en in contact met ons en al onze gasten. Zij had als verrassing ook familie en vrienden benaderd om meer informatie over ons als bruidspaar te vergaren. Deze anekdotes kwamen ook terug in de toespraak wat heel bijzonder was en waar veel humor in verwerkt was. Een prachtige en onvergetelijke ceremonie! Na afloop hebben wij veel complimenten ontvangen van onze gasten.

Zelden hadden zij zo ontzettende persoonlijke ceremonie beleefd, iedereen voelde zich zeer betrokken en was ontroerd. Voor ons was het een onvergetelijke dag, die dankzij trouwikjullie aan al onze wensen heeft voldaan. Ondanks het korte tijdsbestek, heeft Bianca met veel passie, flexibiliteit en betrokkenheid alles uit de kast gehaald om er een fantastische bruiloft van te maken. Daarnaast heeft Bianca ons voorzien van veel goede en nuttige tips ter voorbereiding op ons huwelijk. Dankzij haar ervaring en persoonlijke betrokkenheid hebben wij hier heel veel baat bij gehad.

Wij zijn je ontzettend dankbaar voor de samenwerking en de geweldige dag!! Wij zouden iedereen dan ook aanraden een bruiloft, volledig naar eigen wens en invulling met trouwikjullie te laten verzorgen. Een garantie op een onvergetelijke dag!

Veel liefs Patrick en Maike

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Tusen tack...!'

Met onze bijzondere situatie hebben wij (Ryan en Elles) Bianca voor verschillende uitdagingen gesteld. Ten eerste wonen wij in Zweden, maar omdat Elles geboren en getogen is in Kapelle wilden we graag daar trouwen. Het organiseren van de bruiloft was daarom veel op afstand, en zo ook onze eerste kennismaking met Bianca. Normaalgesproken is een persoonlijk bezoek aan het aanstaand bruidspaar de gewoonte, maar bij ons ging dat dus via de email. Gelukkig deed dat geen enkele afbreuk aan de hartelijke en warme indruk die Bianca op ons maakte, en vanaf het eerste contact zagen we het helemaal zitten met haar. In het persoonlijke gesprek  in de week voorafgaand aan de bruiloft met de aanstaande bruid (de bruidegom was nog in Zweden), werd deze indruk compleet bevestigd en viel de laatste spanning van ons af.

De tweede uitdaging waarmee we Bianca confronteerden was het feit dat Ryan niet over een geboorteakte beschikte en daarom tijdens de trouwceremonie een speciale eed moest afleggen, voorafgaand aan het ja-woord. Dat was voor ons zowel als voor Bianca een ongebruikelijke situatie en het was best wel spannend hoe dat in zijn werk zou gaan, maar ze heeft dat op een heel prettige manier ingepast in het geheel.

En dan was er natuurlijk nog het probleem van de taal. De familie van Ryan spreekt geen Nederlands, dus hadden wij voor Bianca het verzoek de ceremonie, in elk geval voor een deel, in het Engels te doen. Dat heeft ze heel mooi gedaan, met mooie woorden voor de familie, getuigen en vrienden. Al met al heeft ze er een prachtige en onvergetelijke ervaring van gemaakt, waar we door haar warme en tegelijk professionele optreden helemaal ontspannen van konden genieten.

Bianca, heel erg bedankt, of zoals ze hier in Zweden zeggen: Tusen tack!

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Onder de indruk en ontroerd...'

Bedankt voor de mooie toespraak tijdens de ceremonie.

Wij, en de hele familie, waren erg onder de indruk en ontroerd. Het is daarmee een bijzonder begin van een mooie trouwdag geworden.

Loes & Todd
 

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Een geweldige 'speech' die helemaal bij ons paste...'

Via via hadden wij vernomen dat Bianca Noomen een heel leuke, warme vrouw was die erg goed en 'losjes' een trouwceremonie kon leiden. Na wat contact met de gemeente Kapelle kon het zo geregeld worden dat zij ons zou trouwen. Ruim een week van tevoren kwam ze bij ons langs om e.e.a. te bespreken, er kwam echter geen eind aan het gesprek, we voelden ons meteen op ons gemak! Zo ook tijdens de ceremonie, een geweldige 'speech' die helemaal bij ons paste met een lach en een traan en wat zeker een hoogtepunt van de dag was. We hebben van de daggasten vele complimenten gekregen over onze BABS. De toon voor de rest van de dag was gezet. Bianca, geweldig gedaan!

Alec & Emma van de Water- de Koeijer

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Laat alles over je heen komen en geniet...'

Wij zijn in juni 2014 getrouwd. We vonden de trouwceremonie op het gemeentehuis erg belangrijk. Dit maakte het echt af voor ons gevoel.

Onze BABS Bianca Noomen heeft ervoor gezorgd dat we dat moment nooit meer vergeten.

Het begon al met een telefoontje, twee weken voor de bruiloft. Een vriendelijke en enthousiaste stem aan de andere kant van de lijn die belde voor een afspraak. Een week voor de bruiloft kwam ze bij ons langs. Ze wilde alle ins en outs weten van onze relatie, van begin tot nu. De stem aan de telefoon klopte helemaal met de persoon die tegenover ons aan tafel zat. We konden echt ons verhaal kwijt en gooiden alles op tafel. Bianca zou hier een leuke toespraak van maken. Ook vertelde ze ons hoe de ceremonie zou verlopen, wat we wanneer konden verwachten en wat we moesten doen. Dat vonden we erg prettig.

Op de dag zelf werden we door haar enthousiast onthaald op het gemeentehuis. Ze leek er net zo veel zin in te hebben als wij! Ze stelde ons ook gerust, we waren toch stiekem best nerveus. Laat alles over je heen komen en geniet, waren haar woorden.

Haar toespraak was geweldig. Alles wat we verteld hadden kwam naar voren, ze heeft er een mooi opbouwend verhaal van gemaakt. Bianca heeft ons en onze gasten flink laten lachen, maar ons ook doen ontroeren.  Ze heeft die bijzondere gebeurtenis, het moment dat je echt officieel man en vrouw wordt, voor ons onvergetelijk gemaakt. Bianca; heel erg bedankt!

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Nog mooier dan we hadden kunnen bedenken...'

Toen Roy me een paar maanden voor de kerst ten huwelijk vroeg en ik volmondig JA zei, moest het maar snel gebeuren, we wilden graag de vrijdag voor de kerst nog trouwen, een echte kerstbruiloft, maar dit moest dan wel op heel kort termijn. Alles moest nog worden geregeld van de locatie, tot de jurk, kaarten enz.... Voor de locatie kozen we partycentrum Schoudee, want een Gemeentehuis is zo saai, maar dan..

Daar waren Linda en Bianca. Hun warme en enthousiaste karakters werkten heel aanstekelijk en voelden vertrouwd, we wilden dolgraag van hun diensten gebruik maken! Na een bezoek bij ons thuis, hebben we Linda verteld wat we heel graag zouden willen... Hoe we de locatie ongeveer voor ons zagen. Een romantische kerstbruiloft! Geen kerstfeest, maar echt een Kerstbruiloft!Linda heeft de locatie dan ook helemaal gestyled. Echt nog veel mooier en romantischer dan we in gedachten hadden!Toen we binnen kwamen viel ons verstand stil, we wisten niet wat we zagen.Adembenemend. Wat was dat mooi geworden! En wat een prachtige trouwdag hebben we zeker ook hierdoor beleefd! Nog veel mooier dan we hadden kunnen bedenken!

Toen we aankwamen bij Partycentrum Schoudee stond Bianca ons al op te wachten en ving ons letterlijk op. Ze heeft ons verhaal en de antwoorden, die we haar twee weken daarvoor, bij ons thuis, hadden verteld, ook heel goed begrepen en tijdens de ceremonie bijzonder leuk en mooi verwoord. Het was humoristisch, romantisch en zeker ook emotioneel. Ze weet precies over wie ze het heeft en verteld het of ze er zelf bij was. Prachtig! Bianca is echt betrokken bij de mensen! En herkent ook de mensen bij het verhaal.  Super bedankt kanjers, voor onze prachtige dag! En dat allemaal met zo'n korte voorbereidingstijd. We zullen zeker nog van jullie diensten gebruik gaan maken, want jullie doen niet alleen bruiloften maar stylen ook andere feesten en Linda kan elke ruimte aankleden naar de smaak die wordt gevraagd. Bruiloft Chique of Thema, ze doet het gewoon!

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Een onvergetelijk feestje...'

Ook het gesprek met de BABS hoorde bij het kunnen verwezenlijken van onze grote dag

Bianca stond al op ons te wachten voor onze Brasserie, waar ook de ceremonie plaats zou vinden. Enthousiast zwaaide ze naar ons terwijl wij de auto uitstapten. Haar vriendelijke lach bezorgde ons meteen een gerust gevoel; dit zit helemaal goed!
Ons  gevoel klopte, al snel volgde een open, gezellig en intiem gesprek.  De zenuwen voor de grote dag namen af door Bianca. Zij voelde ons aan, ze paste bij ons.

10-01-2014;het zonnetje schijnt, niet al te koud en droog; HOERA! Wat een geschenk dit mooie weer! En wat een prachtige vooruitzichten deze dag.
De bruidegom haalde met de kids hun prinsesop, geheel in stijl. Een witte koets met twee witte paarden. Na de fotoshoot volgde het grote moment in onze eigen romantisch gestylde zaak. Bianca stond met de daggasten buiten op ons te wachten. Ze verwelkomde ons hartelijk. Wat hebben we er zin in!

Als iedereen weer zit, zingt onze weddingsinger live ons liedje waarop wij binnenkomen schuifelen.
Onze jongens worden ook niet door haar vergeten, ze gaat heel spontaan met ze om. Ook op onverwachte momenten weet ze heel leuk in te spelen!
Bianca ontroert ons, is spontaan, lief, warm, hartelijk, stelt ons op ons gemak en maakt er een onvergetelijk ‘feestje’ van zoals wij nog niet eerder tijdens een ceremonie beleefd hadden. Want, riepen wij, met een BABS moet je het maar treffen, vaak zijn ze zo saai, serieus & duf.

Nou, ik kan je vertellen, Bianca is in 1 woord; SUPER!

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

' Super mooi en origineel...'

Wij hebben echt een super mooie en leuke ceremonie gehad. We vonden het erg fijn dat Bianca vooraf bij ons thuis was langs geweest om alles door te spreken.
We hebben toen aangegeven dat we de ceremonie leuk en losjes wilde houden. Dat is Bianca zeker gelukt! Vooral haar voorstel om persoonlijke stukjes over onze getuigen toe te voegen, was zeer geslaagd. Dit maakte bij iedereen veel emoties los.Het gedicht wat Bianca aan het einde voorlas, en wat wij ook nog van haar hebben gekregen samen met een kaart, was een super mooie en originele afsluiting!

 

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Succes verzekerd...'

Naast het feit dat Bianca mijn beste vriendinnetje is, is zij als BABS een geweldige spontane en warme persoonlijkheid. Ze voelt precies aan wat van belang is in haar zeer persoonlijke speech. Zowel de geijkte als de persoonlijke onderwerpen worden door Bianca neergezet in de vorm van een warm en liefdevol relaas. Ook de ervaringen en ideeën van onze kinderen hebben alle aandacht gekregen...

Het was absoluut een dag om nooit te vergeten! Om een spetterend begin te geven aan een gelukkig huwelijk is de inzegening van Bianca een absolute aanrader!! Succes verzekerd!!

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Warmte en humor...'

Bianca, je hebt er zeker iets moois van gemaakt!
We zijn heel blij dat je onze 'Babs' was!!!

Heel leuk ook dat je Jaap een rol hebt toebedeeld.
Je hebt goed aangevoeld wat goed was om te doen.

Je hebt het heel leuk gebracht, met warmte en ook met humor.
De ceremonie is dankzij jou iets bijzonders geworden voor ons.

Nogmaals bedankt voor je persoonlijke inbreng.

Trouw ik jullie, Babs Zeeland, Babs, Jullie trouwambtenaar, Babs Ibiza, Trouwambtenaar Ibiza

'Een aanrader...'

Bianca belde ons op om een afspraak te maken om als ambtenaar van de burgerlijke stand kennis met ons te komen maken.

In de week voor ons trouwen komt Bianca persoonlijk bij ons thuis.
Ze stelt vragen aan ons; hoe we aan elkaar gekomen zijn, wat onze interesses zijn, wie de getuigen zijn, of wij nog vragen hebben enz.

Het was een fijn gesprek waarin zij al vragend veel over ons te weten kwam. Als ze voldoende informatie heeft bedankt ze ons dat ze bij ons op bezoek mocht komen.
Dan is het zover... onze trouwdag!! Als we in het gemeentehuis aankomen staat Bianca op ons te wachten met een vrolijke lach op haar gezicht! Fijn dat we Bianca al kennen als onze ambtenaar van de burgerlijke stand, dat geeft een stukje rust.

Als alle mensen zitten gaan wij met Bianca de trouwzaal binnen, spannend! Bianca heet alle mensen hartelijk welkom en begint dan aan haar toespraak. Wat fijn dat Bianca echt een persoonlijke toespraak houdt en weet over wie ze het heeft!! Een neefje van ons mocht de ringen geven, Bianca begeleid ons neefje op een leuke ontspannen manier. Als afsluiting van de ceremonie leest ze nog een gedicht aan ons voor en dan is het voorbij.

Bianca Noomen als BABS? Een echte aanrader!!