X

Ik geloof heel erg in de kracht van samenwerking en in het gebruik maken van elkaars talenten en capaciteiten.
Voor mijn onderstaande partners steek ik mijn handen in het vuur, want uit ervaring weet ik dat zij stuk voor stuk hun uiterste best doen voor hun bijdrage aan jullie trouwdag.
Daarom stel ik hen graag aan jullie voor:

Samenwerkingspartners in Nederland:

Zaal bij Katoen

Vanaf het begin af aan ben ik kind aan huis bij Hotel Brasserie Katoen in Goes. Het is mijn kantoor (ik heb er wekelijks zakelijke afspraken), ik lunch of dineer hier graag en ik mocht het eerste huwelijk in hun nieuwe ZAAL KATOEN sluiten.
Inmiddels ben ik de ‘huis-BABS’ van Katoen en ga ik, samen met hun tóp team op deze tóp locatie, zorg dragen voor trouwceremonies waar het aan niets zal ontbreken!

Wat organiseert KATOEN graag voor jullie?  

Zeg maar wat jullie willen en Katoen organiseert het: een borrel met taart en toast met bubbels, een feestelijk diner voor jullie gasten of een geweldig feest met live band of DJ? Alles kan!


Als jullie uitgefeest zijn, kun je bovendien heerlijk in Katoen overnachten. Met een klein team van enthousiaste medewerkers en één vast contactpersoon voor jullie, denken zij graag met jullie mee. Zij hebben de aandacht voor elk detail en bespreken jullie wensen tijdens een persoonlijk gesprek. Ook geven ze bij Katoen maar wat graag een rondleiding!

Kijk eens op hun website: www.katoengoes.nl

Zangeres Laurien Verstraten

Laurien heb ik leren kennen op Golfbaan The Dutch waar zij als ambassadrice van het Sikkelcelfonds een benefietavond presenteerde. Mijn verbazing was groot toen Laurien tijdens het presenteren ook nog, met een gouden keeltje, enkele liedjes begon te zingen. Ze is niet alleen beeldschoon, ze kan nog acteren, presenteren en zingen ook!

Want Laurien is naast haar tv werkzaamheden bij o.a RTL en SBS 6 dus ook een begenadigd zangeres en wordt veel gevraagd op huwelijken en (bedrijfs)feesten, met pianist of uitgebreid met een blazerssectie/band.

Het klikte direct tussen Laurien en mij en daarom wilde ik jullie deze veelzijdige vrouw, die jullie veel kan bieden tijdens jullie feest of ceremonie, niet onthouden op mijn site!

De Kleine Toren, restaurant en trouwlocatie in Zeeland

Eigenaren Jelle en Dennis ken ik al jaren. Diverse huwelijken heb ik inmiddels mogen sluiten op deze werkelijk schitterende locatie. Maar ik kom hier ook regelmatig met mijn man en kinderen om te genieten van heerlijke (kerst) diners en de gastvrijheid van de eigenaren.

Verscholen in de Zeeuwse polders, tussen Goes en Middelburg, bevindt zich Baarland. Eén van de mooiste dorpen van Zuid-Beveland, op loopafstand van de Westerschelde. In de voormalig gereformeerde kerk is Restaurant De Kleine Toren gevestigd.

Na de overname door Dennis van Nispen en Jelle Capelle heeft het restaurant recent een metamorfose ondergaan. De kenmerkende elementen van het gebouw zijn bewaard gebleven, en vormen één geheel met het interieur. Ook de elementen van het dorp Baarland komen terug in de muurschildering. Door de warme kleuren en materialen heeft het restaurant een luxe uitstraling gekregen en de ruime tafelopstelling zorgt voor comfort en privacy.

Chefkok Dennis maakt zoveel mogelijk gebruik van streekproducten horend bij het seizoen. De liefde en passie voor het vak zie je terug in de gerechten en de wijze waarop gasten worden verwend en verwelkomd door beide eigenaren!


Juulz Spa & Beauty voor je schoonheidsbehandeling en bruidsmake-up

Julia heb ik door de jaren heen leren kennen als een zeer bekwame, zachtaardige, vriendelijke en klantgerichte schoonheidsspecialiste. Ik bezoek haar graag om me heerlijk door haar te laten verwennen. Met een prachtige huid en een ontspannen lijf stap ik dan weer naar buiten. Bruiden maakt zij overigens echt heel mooi op en stelt zij door haar rust en warme uitstraling helemaal op hun gemak.

Juulz Spa & Beauty is opgericht door Julia Geleijnse. De behandelingen vinden plaats op een prachtige boerderij, waar je je in de  klein maar fijn en warm ingerichte salon volkomen thuis zult voelen.
Juulz staat er voor om je even uit uw dagelijkse sleur te halen, en volkomen te ontspannen.

Juulz spa & Beauty

Patricia Foort , zangeres tijdens jullie ceremonie en/of feest

Met Patricia heb ik al tijdens diverse ceremonies samen mogen werken. Ik wilde haar graag als partner op  mijn site, omdat we fijn samenwerken maar ook omdat ik zelf heb mogen ervaren wat een toegevoegde waarde Patricia is voor een ceremonie. Ze zingt de sterren van de hemel tijdens jullie ceremonie of huwelijksfeest. En ze is ook nog ontzettend lief en helemaal gericht op wat haar klanten graag willen.

Als artiest zorgt Patricia voor een heerlijke soul, disco, Motown, pop, jazz en/of gospel sound uit vooral de jaren 70 en 80, maar ook uit eerdere en latere jaren. Met jaren ervaring en een conservatorium diploma zang op zak, kan zij jullie garanderen dat ze haar uiterste best zal doen om jullie feest, receptie, ceremonie, avondje of middagje muziek wereldwijd muzikaal te laten slagen.

Patricia Foort

Trouw ik jullie, Babs, eigen Babs, Babs Ibiza, Trouwambtenaar, Trouwambtenaar Ibiza, Eigen ceremonie, Ceremonie Ibiza
Handgemaakte trouwringen door Youwellery

Kim is onze dochter en al jaren afgestudeerd goudsmid. Ze heeft al zoveel mooie sieraden ontworpen. Veel bruidsparen heeft Kim inmiddels al blij gemaakt met door haar eigen ontworpen ringen. Ze is creatief, origineel en verdiept zich helemaal in de wensen van haar klanten. Dat maakte dat ik haar graag als partner op mijn site wilde vermelden.

Hebben jullie geen zin om alle juweliers af te gaan op zoek naar trouwringen die bij jullie passen? Of hebben jullie altijd al mooie persoonlijke trouwringen gewild? Zoek dan niet verder. Samen met Kim ontwerp je jullie droomringen! Maak een afspraak met haar en bespreek jullie wensen en ideeën. Samen met jullie zorgt zij ervoor dat jullie dé perfecte ringen om elkaars vingers schuiven op jullie grote dag

Youwellery

Bruidsfotografie door Bob-Photos

Met Linda en Bob heb ik al tijdens diverse huwelijken samen mogen werken. Ik ben heel erg enthousiast over hun altijd originele foto's, die ik altijd echt net iets anders en beter vind dan van andere fotografen. Maar ook als personen zijn zij heel fijn om mee te werken tijdens een huwelijk en passen zij zich aan ieder gezelschap direct aan.

Bob-photos is allesbehalve een doorsnee huwelijksfotograaf in Zeeland, Brabant en omstreken. Elk huwelijk is bijzonder en uniek en wordt ook zo behandeld, met passie, zorg en creativiteit. Jullie trouwdag wordt zorgvuldig vastgelegd door twee fotografen die tot in de kleinste details uniek is qua fotografie. Dit zijn bruidsreportages op z’n best, precies wat jullie mooiste dag verdient!

Bob-photos

Trouw ik jullie, Babs, eigen Babs, Babs Ibiza, Trouwambtenaar, Trouwambtenaar Ibiza, Eigen ceremonie, Ceremonie Ibiza

Weddingplanner 'I love you to the moon and back'

Nadja heb ik leren kennen toen zij mij benaderde als BABS voor een Belgisch bruidspaar dat op Ibiza wilde trouwen. Het klikte direct. Dit is een dame die het klappen van de zweep kent en van wanten weet. Dat is ook niet zo gek als je werkzaam bent geweest voor hét een artiestenbureau van Nederland.

Als aanstaand bruidspaar beleven jullie natuurlijk in gedachten al jullie droombruiloft. De voorbereidende fase uitwerken is hartstikke leuk om te doen, echter kunnen jullie tegen zaken aanlopen waar jullie wel wat hulp bij kunnen gebruiken. To the Moon and Back Weddingplanner helpt jullie om elk puzzelstukje op zijn plaats te krijgen, zodat jullie bruiloft onvergetelijk wordt. Wanneer je als aanstaand bruidspaar kiest voor een Weddingplanner, dan kies je voor het gemak én de kennis van de trouwbranche. To the Moon and Back Weddingplanner biedt diverse pakketten aan, van enkel een brainstormsessie, het assisteren bij locatiebezoeken of de aankleding tot het begeleiden van de gehele bruiloft. Zo bepalen jullie zelf de kosten voor de Weddingplanner en krijgen jullie de dag van jullie leven. To the moon and back Weddingplanner zit vol energie en ideeën! En vooral niet te vergeten waar het allemaal begint, het aanzoek! Als man of vrouw zie je in je omgeving zoveel originele aanzoeken voorbij komen dat je het even niet meer weet… Ook hierbij biedt To the Moon and Back Weddingplanner haar assistentie aan om je te begeleiden of enkel te brainstormen over een onvergetelijk aanzoek. Geen enkel idee is te gek, Nadja helpt je graag!

To the moon and back weddingplanner