X

Ik geloof heel erg in de kracht van samenwerking en in het gebruik maken van elkaars talenten en capaciteiten.
Voor mijn onderstaande partners steek ik mijn handen in het vuur, want uit ervaring weet ik dat zij stuk voor stuk hun uiterste best doen voor hun bijdrage aan jullie trouwdag.
Daarom stel ik hen graag aan jullie voor:

Samenwerkingspartners in Nederland:

Exclusief trouwen op een privé-eiland in een internationale ambiance!

Gelukkig mag ik mijzelf prijzen om als BABS deel uit te mogen maken van het team van Werelds aan het Strand. Samen met Werelds Weddingplanner Maxime en de rest van het personeel zorgen we dat het bruidsparen en hun gasten aan werkelijk niets ontbreekt!

Nergens is trouwen zo bijzonder en romantisch als bij beachclub Werelds aan het Strand. Deze splinternieuwe beachclub (gekozen als mooiste bar van Nederland en 2de van Nederland voor de best new hospitality concept award!) is gelegen op een idyllisch privé-eilandje met een zilverwit strand, in een spectaculaire baai. Je waant je hier in Saint Tropez, Miami en Ibiza tegelijk. Dit maakt Werelds aan het Strand tot dè plek voor een unieke en onvergetelijke huwelijksdag.

Wat denken jullie bijvoorbeeld van een huwelijksceremonie op het zand van ons privéstrand, of op één van de onbe- woonde eilandjes in het Grevelingenmeer?

Het is allemaal het gehele jaar door mogelijk bij Werelds aan het Strand!

Werelds aan het Strand

 

Zangeres Laurien Verstraten

Laurien heb ik leren kennen op Golfbaan The Dutch waar zij als ambassadrice van het Sikkelcelfonds een benefietavond presenteerde. Mijn verbazing was groot toen Laurien tijdens het presenteren ook nog, met een gouden keeltje, enkele liedjes begon te zingen. Ze is niet alleen beeldschoon, ze kan nog acteren, presenteren en zingen ook!

Want Laurien is naast haar tv werkzaamheden bij o.a RTL en SBS 6 dus ook een begenadigd zangeres en wordt veel gevraagd op huwelijken en (bedrijfs)feesten, met pianist of uitgebreid met een blazerssectie/band.

Het klikte direct tussen Laurien en mij en daarom wilde ik jullie deze veelzijdige vrouw, die jullie veel kan bieden tijdens jullie feest of ceremonie, niet onthouden op mijn site!

De Kleine Toren, restaurant en trouwlocatie in Zeeland

Eigenaren Jelle en Dennis ken ik al jaren. Diverse huwelijken heb ik inmiddels mogen sluiten op deze werkelijk schitterende locatie. Maar ik kom hier ook regelmatig met mijn man en kinderen om te genieten van heerlijke (kerst) diners en de gastvrijheid van de eigenaren.

Verscholen in de Zeeuwse polders, tussen Goes en Middelburg, bevindt zich Baarland. Eén van de mooiste dorpen van Zuid-Beveland, op loopafstand van de Westerschelde. In de voormalig gereformeerde kerk is Restaurant De Kleine Toren gevestigd.

Na de overname door Dennis van Nispen en Jelle Capelle heeft het restaurant recent een metamorfose ondergaan. De kenmerkende elementen van het gebouw zijn bewaard gebleven, en vormen één geheel met het interieur. Ook de elementen van het dorp Baarland komen terug in de muurschildering. Door de warme kleuren en materialen heeft het restaurant een luxe uitstraling gekregen en de ruime tafelopstelling zorgt voor comfort en privacy.

Chefkok Dennis maakt zoveel mogelijk gebruik van streekproducten horend bij het seizoen. De liefde en passie voor het vak zie je terug in de gerechten en de wijze waarop gasten worden verwend en verwelkomd door beide eigenaren!


Juulz Spa & Beauty voor je schoonheidsbehandeling en bruidsmake-up

Julia heb ik door de jaren heen leren kennen als een zeer bekwame, zachtaardige, vriendelijke en klantgerichte schoonheidsspecialiste. Ik bezoek haar graag om me heerlijk door haar te laten verwennen. Met een prachtige huid en een ontspannen lijf stap ik dan weer naar buiten. Bruiden maakt zij overigens echt heel mooi op en stelt zij door haar rust en warme uitstraling helemaal op hun gemak.

Juulz Spa & Beauty is opgericht door Julia Geleijnse. De behandelingen vinden plaats op een prachtige boerderij, waar je je in de  klein maar fijn en warm ingerichte salon volkomen thuis zult voelen.
Juulz staat er voor om je even uit uw dagelijkse sleur te halen, en volkomen te ontspannen.

Juulz spa & Beauty

Patricia Foort , zangeres tijdens jullie ceremonie en/of feest

Met Patricia heb ik al tijdens diverse ceremonies samen mogen werken. Ik wilde haar graag als partner op  mijn site, omdat we fijn samenwerken maar ook omdat ik zelf heb mogen ervaren wat een toegevoegde waarde Patricia is voor een ceremonie. Ze zingt de sterren van de hemel tijdens jullie ceremonie of huwelijksfeest. En ze is ook nog ontzettend lief en helemaal gericht op wat haar klanten graag willen.

Als artiest zorgt Patricia voor een heerlijke soul, disco, Motown, pop, jazz en/of gospel sound uit vooral de jaren 70 en 80, maar ook uit eerdere en latere jaren. Met jaren ervaring en een conservatorium diploma zang op zak, kan zij jullie garanderen dat ze haar uiterste best zal doen om jullie feest, receptie, ceremonie, avondje of middagje muziek wereldwijd muzikaal te laten slagen.

Patricia Foort

Trouw ik jullie, Babs, eigen Babs, Babs Ibiza, Trouwambtenaar, Trouwambtenaar Ibiza, Eigen ceremonie, Ceremonie Ibiza

Styling door Styl Lin

Samen met Linda ben ik een aantal jaar eigenaar van Trouw ik jou geweest. Inmiddels zijn wij verder gegaan met onze eigen onderneming, maar werken we wel nog steeds samen. Ik weet uit ervaring dus hoe mooi zij trouwlocaties kan stylen. Linda duikt helemaal in de beleving en de wensen van haar klanten en haalt alles uit de kast (in haar geval een loods met stylingspullen) voor een prachtig gestylde locatie!

Styl-Lin wordt gerund door Linda de Keijzer die in het mooie Langeweegje in Zuid-Beveland woont. Na een afgeronde zelfstudie “Interieur Styling” heeft zij inmiddels jarenlange ervaring in het stylen van huizen, evenementen, winkels, bruiloften
etc. Omdat zij altijd op zoek is naar het ‘juiste plaatje’ vindt ze iedere opdracht altijd weer een uitdaging! Door goed te luisteren wat de klant wil en te overleggen wat de mogelijkheden zijn komt het heel vaak tot verrassende resultaten!

Styl-Lin

Trouw ik jullie, Babs, eigen Babs, Babs Ibiza, Trouwambtenaar, Trouwambtenaar Ibiza, Eigen ceremonie, Ceremonie Ibiza
Handgemaakte trouwringen door Youwellery

Kim is onze dochter en al jaren afgestudeerd goudsmid. Ze heeft al zoveel mooie sieraden ontworpen. Veel bruidsparen heeft Kim inmiddels al blij gemaakt met door haar eigen ontworpen ringen. Ze is creatief, origineel en verdiept zich helemaal in de wensen van haar klanten. Dat maakte dat ik haar graag als partner op mijn site wilde vermelden.

Hebben jullie geen zin om alle juweliers af te gaan op zoek naar trouwringen die bij jullie passen? Of hebben jullie altijd al mooie persoonlijke trouwringen gewild? Zoek dan niet verder. Samen met Kim ontwerp je jullie droomringen! Maak een afspraak met haar en bespreek jullie wensen en ideeën. Samen met jullie zorgt zij ervoor dat jullie dé perfecte ringen om elkaars vingers schuiven op jullie grote dag

Youwellery

Bruidsfotografie door Bob-Photos

Met Linda en Bob heb ik al tijdens diverse huwelijken samen mogen werken. Ik ben heel erg enthousiast over hun altijd originele foto's, die ik altijd echt net iets anders en beter vind dan van andere fotografen. Maar ook als personen zijn zij heel fijn om mee te werken tijdens een huwelijk en passen zij zich aan ieder gezelschap direct aan.

Bob-photos is allesbehalve een doorsnee huwelijksfotograaf in Zeeland, Brabant en omstreken. Elk huwelijk is bijzonder en uniek en wordt ook zo behandeld, met passie, zorg en creativiteit. Jullie trouwdag wordt zorgvuldig vastgelegd door twee fotografen die tot in de kleinste details uniek is qua fotografie. Dit zijn bruidsreportages op z’n best, precies wat jullie mooiste dag verdient!

Bob-photos

Trouw ik jullie, Babs, eigen Babs, Babs Ibiza, Trouwambtenaar, Trouwambtenaar Ibiza, Eigen ceremonie, Ceremonie Ibiza

Weddingplanner 'I love you to the moon and back'

Nadja heb ik leren kennen toen zijn mij benaderde als BABS voor een Belgisch bruidspaar dat op Ibiza wilde trouwen. Het klikte direct. Dit is een dame die het klappen van de zweep kent en van wanten weet. Dat is ook niet zo gek als je werkzaam bent geweest in de artiestenbranche voor een artiestenbureau.

Als aanstaand bruidspaar beleven jullie natuurlijk in gedachten al jullie droombruiloft. De voorbereidende fase uitwerken is hartstikke leuk om te doen, echter kunnen jullie tegen zaken aanlopen waar jullie wel wat hulp bij kunnen gebruiken. To the Moon and Back Weddingplanner helpt jullie om elk puzzelstukje op zijn plaats te krijgen, zodat jullie bruiloft onvergetelijk wordt. Wanneer je als aanstaand bruidspaar kiest voor een Weddingplanner, dan kies je voor het gemak én de kennis van de trouwbranche. To the Moon and Back Weddingplanner biedt diverse pakketten aan, van enkel een brainstormsessie, het assisteren bij locatiebezoeken of de aankleding tot het begeleiden van de gehele bruiloft. Zo bepalen jullie zelf de kosten voor de Weddingplanner en krijgen jullie de dag van jullie leven. To the moon and back Weddingplanner zit vol energie en ideeën! En vooral niet te vergeten waar het allemaal begint, het aanzoek! Als man of vrouw zie je in je omgeving zoveel originele aanzoeken voorbij komen dat je het even niet meer weet… Ook hierbij biedt To the Moon and Back Weddingplanner haar assistentie aan om je te begeleiden of enkel te brainstormen over een onvergetelijk aanzoek. Geen enkel idee is te gek, Nadja helpt je graag!

To the moon and back weddingplanner

 

Samenwerkingspartners op Ibiza:

 

Trouw ik jullie, Babs, eigen Babs, Babs Ibiza, Trouwambtenaar, Trouwambtenaar Ibiza, Eigen ceremonie, Ceremonie Ibiza

Styling op Ibiza door 'The World Family Ibiza'

Tijdens mijn eerste verblijf op Ibiza leerde ik Alok en Merel (en hun prachtige gezin) al kennen. Naast enorme bewondering voor hun collecties en styling, bewonder ik hen ook als mens en de manier waarop zij in het leven staan. Tussen ons ontstond  een mooie vriendschap en ik ben dankbaar dat we nu ook sámen bruidsparen blij kunnen maken op Ibiza. Want blij, dat word je van deze familie en alle kleuren waar zij zich mee omringen!

In de jaren 90 maakte Merel haar eerste tassen van de prachtige materialen die ze tijdens hun vele reizen verzamelden. Nog steeds ontwerpen Merel en Alok alle tassen en de rest van de collectie zelf, bijgestaan door hun dochters Goldie, Gaya en Carlotta. De hele family werkt mee in de winkel en ze zijn nog steeds te vinden op Las Dalias, de populaire hippiemarkt op Ibiza. De exclusieve tassen worden nog steeds met de hand gemaakt van mooie materialen zoals leer, suede en zijn bewerkt met prachtige stoffen en details.

Merel en Alok verzorgen de styling van jullie trouwlocatie op Ibiza en tevens mijn kleding als BABS.

Trouwlocatie Hidden Ibiza

Pam heb ik jaren geleden al leren kennen tijdens een deelname aan een 'Hidden-diner.' Een onuitwisbare indruk maakte deze locatie, de styling en deze vrouw op mij. Inmiddels werken we samen en weet ik uit ervaring hoezeer zij zich inzet om bruidsparen en hun gasten de dag van hun leven te bezorgen op deze prachtige en laagdrempelige locatie!

Hidden Ibiza is een perfecte bruiloft locatie, ongeveer 50 meter van het zandstrand in Cala San Vicente vinden jullie deze magische tuin, volledig omheind om maximale privacy te waarborgen om deze speciale dag te genieten met jullie geliefden. Dankzij de goed gevulde bar en de professionele keuken kan Pam jullie volop voorzien van drankjes, lunch en diner. Hidden Ibiza en "Trouw ik jullie" werken nauw samen om de perfecte trouwdag voor jullie te verzorgen.
Kijk voor meer informatie op de website van Hidden Ibiza of via Facebook

 

Trouwlocatie op Ibiza: Tropicana Beach Club

Eigenaar Juan ken ik inmiddels al jaren. Een ontzettend lieve man die werkelijk alles uit de kast haalt om de huwelijksdag van bruidsparen in Club Tropicana onvergetelijk te maken. Met liefde maakt hij tijd vrij en laat hij indien jullie dat wensen zelfs een 'voor-proeverij' maken van alle hapjes die jullie tijdens de grote dag geserveerd willen hebben.

Tropicana is verder een fantastische beachclub waar je kunt genieten van een breed en gevarieerd aanbod van traditionele Ibizaanse gerechten met zeevruchten tot Mediterrane en internationale cuisine. Maar ook de eenvoudige gerechten zoals een pasta of salades smaken hier net even beter. Het professionele en attente personeel is altijd in de buurt om jullie van dienst te zijn. Het Tropicana restaurant is een perfecte locatie voor jullie bruiloft. Maar trouwen op het speciaal afgezette stuk strand van Club Tropicana is bijna te idyllisch voor woorden!

Kijk op deze pagina van  Tropicana voor meer informatie

Catering op uw trouwlocatie: Amoro Food

Daan ken ik inmiddels alweer een tijdje. We hebben elkaar leren kennen tijdens een Hidden diner op Ibiza, waar Daan het heerlijke en pure eten verzorgde. Inmiddels heeft Daan ook de catering voor haar rekening genomen van het bruidspaar dat ik trouwde in de Lotus Villa op Ibiza. Zowel het ontbijt als de BBQ heeft zij daar verzorgd en ik kan jullie vertellen: het is té lekker!

Amoro Food is about living in the moment and enjoying a special food experience you will not forget. With organic food in your own villa or at a beautiful hidden spot in nature. With seasonal vegetables and local organic products.

We love the healthy Mediterranean, Moroccan and Middle Eastern kitchen

Contact:
Daan Weijerman Mans + 34 638 78 08 85

De beste fotograaf van Ibiza: Ibiza Wedding Photography

Tamás woont en werkt op Ibiza sinds 2002. Hij is niet alleen een tóp fotograaf, maar ook nog eens een lieve, warme en betrokken man. Ik ben blij dat ik Tamas heb leren kennen en ik werk dan ook heel graag met hem samen.
Tamas publiceert wereldwijd in magazines zoals de Vogue en Elle. Nikon and Canon hebben hem geëerd met indrukwekkende Awards.
Zijn achtergrond in schilderen en beeldhouwen geven hem detailinzicht en Tamas is daardoor in staat in een oogopslag de beste foto's te maken. Tamás heeft veel ervaring met het natuurlijk licht van Ibiza. Zijn kwaliteit is dit licht zo te gebruiken dat hij de meest indrukwekkend en beste foto's maakt.

Tamas in actie

Kijk op de pagina van Ibiza Wedding Photography voor meer informatie