X

Wedding Platform Ibiza

Één platform, geen gedoe
Waarom moeilijk doen als het makkelijk én samen kan? Met die kerngedachte heb ik het initiatief genomen om, samen met nog 10 andere Nederlandstalige leveranciers op Ibiza, met veel liefde en zorg een platform op te zetten.

Via dit platform bieden wij in één klap eerlijke, overzichtelijke informatie en inspiratie om jullie bruiloft eenvoudig en betaalbaar op Ibiza (zelf of door onze weddingplanner) te organiseren.
Als je op het onderstaande logo klikt kom je op onze website!

 

Trouw ik jullie, Babs, eigen Babs, Babs Ibiza, Trouwambtenaar, Trouwambtenaar Ibiza, Eigen ceremonie, Ceremonie Ibiza

Styling op Ibiza door 'The World Family Ibiza'

Tijdens mijn eerste verblijf op Ibiza leerde ik Alok en Merel (en hun prachtige gezin) al kennen. Naast enorme bewondering voor hun collecties en styling, bewonder ik hen ook als mens en de manier waarop zij in het leven staan. Tussen ons ontstond  een mooie vriendschap en ik ben dankbaar dat we nu ook sámen bruidsparen blij kunnen maken op Ibiza. Want blij, dat word je van deze familie en alle kleuren waar zij zich mee omringen!

In de jaren 90 maakte Merel haar eerste tassen van de prachtige materialen die ze tijdens hun vele reizen verzamelden. Nog steeds ontwerpen Merel en Alok alle tassen en de rest van de collectie zelf, bijgestaan door hun dochters Goldie, Gaya en Carlotta. De hele family werkt mee in de winkel en ze zijn nog steeds te vinden op Las Dalias, de populaire hippiemarkt op Ibiza. De exclusieve tassen worden nog steeds met de hand gemaakt van mooie materialen zoals leer, suede en zijn bewerkt met prachtige stoffen en details.

Merel en Alok verzorgen de styling van jullie trouwlocatie op Ibiza en tevens mijn kleding als BABS.
 

Trouwlocatie op Ibiza: Tropicana Beach Club

Eigenaar Juan ken ik inmiddels al jaren. Een ontzettend lieve man die werkelijk alles uit de kast haalt om de huwelijksdag van bruidsparen in Club Tropicana onvergetelijk te maken. Met liefde maakt hij tijd vrij en laat hij indien jullie dat wensen zelfs een 'voor-proeverij' maken van alle hapjes die jullie tijdens de grote dag geserveerd willen hebben.

Tropicana is verder een fantastische beachclub waar je kunt genieten van een breed en gevarieerd aanbod van traditionele Ibizaanse gerechten met zeevruchten tot Mediterrane en internationale cuisine. Maar ook de eenvoudige gerechten zoals een pasta of salades smaken hier net even beter. Het professionele en attente personeel is altijd in de buurt om jullie van dienst te zijn. Het Tropicana restaurant is een perfecte locatie voor jullie bruiloft. Maar trouwen op het speciaal afgezette stuk strand van Club Tropicana is bijna te idyllisch voor woorden!

Kijk op deze pagina van  Tropicana voor meer informatie