X

Wedding Platform Ibiza

Één platform, geen gedoe
Waarom moeilijk doen als het makkelijk én samen kan? Met die kerngedachte heb ik het initiatief genomen om, samen met nog 10 andere Nederlandstalige leveranciers op Ibiza, met veel liefde en zorg een platform op te zetten.

Via dit platform bieden wij in één klap eerlijke, overzichtelijke informatie en inspiratie om jullie bruiloft eenvoudig en betaalbaar op Ibiza (zelf of door onze weddingplanner) te organiseren.
Als je op het onderstaande logo klikt kom je op onze website.


Styling, meubelen & bloemen

Een verpletterende indruk maken door de styling van jullie trouwlocatie? Dat kunnen ze bij MOODS Ibiza als geen ander!

Bij Moods Ibiza kúnnen ze alles en hébben ze alles, óf ze maken het gewoon voor je! Monique Hemmers is, samen met haar team, gespecialiseerd in het inrichten, decoreren en stylen van o.a. bruiloften&trouwlocaties.

MOODS Ibiza helpt jullie als bruidspaar om de stemming te bereiken die jullie voor ogen hebben door creatief te denken, een frisse blik te werpen en jullie budget te respecteren.

De goedlachse, creatieve, gedreven en klantgerichte Monique zal jullie laten zien dat er meer mogelijk is dan jullie denken!

 

Verblijf & Vervoer

Een fijn verblijf tijdens jullie huwelijk(sreis) op Ibiza, samen met jullie gasten, is heel belangrijk. Net zoals het regelen van een trouwauto en vervoer voor alle gasten.

Cilla Verbeek van Xplore realestate ontzorgt jullie volledig en regelt dit met gemak.
Wie zou dit beter kunnen doen als zij? Want als eigenaar & uitgever van (voorheen) het Ibizamagazine en het huidige Xplore Ibiza, heeft Cilla een netwerk waar je U tegen zegt.

Met dezelfde passie, charme en bevlogenheid waarmee ze haar magazine uitgeeft, regelt zij jullie verblijf en het vervoer op Ibiza (ook als je niet gaat trouwen op Ibiza mag je Cilla hiervoor benaderen!).


Carolina's Cakes Ibiza

De bruidstaart is waarschijnlijk één van de belangrijkste taarten die je in je leven zult bestellen. De (bruids)taarten en cakes van Carolina’s Cakes Ibiza zijn niet alleen superlekker, ze voegt ook graag persoonlijke elementen toe aan het ontwerp.

Met liefde voor de details en een passie voor smaak laat Carolina jullie bruidstaart perfect aansluiten bij de sfeer en setting van jullie wedding!
Mét een missie:

Spreading sweetness on the island.
Giving love and energy through cakes.
Creating smiles on happy faces.
Leaving a tasty memory that lasts forever

Zeg nou zelf…bij deze schat van een vrouw bestel je toch het liefst meteen, huwelijk of geen huwelijk, een taart of complete sweet table?

Trouwlocatie Hidden Ibiza

 
Trouwen in Hidden Ibiza is als trouwen in het mooiste sprookje van Duizend en één nacht!

 

Hidden heeft álles! Het beschikt over een sfeervol wit trouwkapelletje en een eigen area waar bruidsparen hun huwelijk kunnen vieren. Maar ook een prachtige bar, lounge, restaurant en hang-out voor jong en oud en het is betaalbaar voor iedereen.
En wat dacht je van het doorbrengen van jullie huwelijksnacht in de grote boomhut (met geweldig uitzicht!)

 

Eigenaar Robert en zijn partner Shanna vinden niets te gek. Met alle charme, liefde, zorg en aandacht staan zij 100% klaar voor bruidsparen en hun gezelschap om hen een onvergetelijke dag en beleving te bezorgen. Naar Hidden wil je altijd terugkomen!

Hidden is thuiskomen in de huiskamer van Ibiza!


Weddingplanner

Een “one-size-fits-all” bruiloft op Ibiza bestaat niet voor weddingplanner Laurie Pecher van Ibiza Cloud 9.

Voor Laurie is elke bruiloft een uniek evenement. Alle details worden aan haar klanten aangepast. Laurie heeft bruiloften op Ibiza georganiseerd voor klanten uit de héle wereld en ze biedt met gemak service op maat voor groepen van meer dan 250 personen. Maar net zo lief organiseert zij een magische, intieme bruiloft voor slechts twee of vier personen.

Laurie is een zeer professionele, betrokken en integere schat, met een enorme talenknobbel en ook nog eens gecertificeerd internationaal evenementenplanner en weddingplanner.

 Fotografie

Wát is een bruiloft zónder een goede fotograaf? Onze Tamàs Kooning lansbergen is er niet zomaar één! Deze multi award winnaar heeft al vele bruidsparen (en bekende Nederlanders) op de kiek gezet.

Met een stunning resultaat gebruikt Tamas het bijzondere licht op Ibiza. Hiermee weet hij bruidsparen en hun gasten als geen ander te 'vangen'.

En oh ja....Tamás is ook nog eens een echte lieverd, die je gewoon graag op je bruiloft erbij hebt!


Muziek/DJ

Een vólle dansvloer en een daverend feest (zodra dit weer mag!) is toch wat elk bruidspaar wenst?!

Bas (DJ Abel Ibiza) begon ooit met Hiphop en ontdekte later (funky/deep)house en techno.

Hij speelde in veel landen om zich uiteindelijk te settelen op Ibiza. Daar draait hij o.a. in de Pacha, KM 5 en Casa Maca.

DJ Abel draait ook regelmatig op bruiloften. Hij heeft snel de klik met de gasten en voelt feilloos aan wat zij graag willen horen. Van lekkere foute nineties hits tot techno, bespreek het met onze super sympathieke en enthousiaste DJ Abel Ibiza.

Je krijgt 100% dansgarantie!

Hair & Make-up Artist

Je wilt er toch niet pas bij het bekijken van de foto’s achter komen dat je ‘smokey eye’ toch meer weghad van een blauw oog?

De bruidsmake-up bepaalt een groot deel van je uitstraling. Als professionele make-up artist & hairstylist zorgt Meta Fok met haar 27 jaar ervaring voor een look die helemaal is afgestemd op jouw persoonlijkheid.

Meta heeft gewerkt voor een groot aantal bekende series en films, fotoshoots en artiesten. Al veel bekende Nederlanders zaten bij Meta op de stoel. Haar passie is de perfecte look te creëren die bij jou past. Of het nu gaat om visagie of hairstyling, Meta laat mensen stralen en er stunning uitzien voor een shoot, huwelijksdag of feestavond!

Bij Meta wordt iedereen ‘model for one day!

Catering

Amoro Food  zorgt voor smaakvol, gezond, innovatief en kleurrijk eten met pure ingrediënten. Ook nog eens prachtig vormgegeven om een ​​onvergetelijke indruk te maken op jullie gasten!

Ook verzorgen zij picknicks op het strand of op de boot met jullie huwelijksgasten! Hoe gaaf is dat?!

Eigenaar Daan Weijerman Mans is bijzonder (klantgericht) en geliefd alom. Op vele bruiloften heeft zij al gezorgd voor een fantastisch en kleurrijk diner.
Naar Daan ga je terug, voor nog meer lekker eten én haar warme uitstraling!

Video & Drone

Hoezo kunnen jullie niet iedereen meenemen naar Ibiza voor jullie bruiloft?!
Pura Videos’ zorgt gewoon voor een fantastische livestream (of webcast) op jullie bruiloft!

Dé manier om jullie dag wél rechtstreeks te delen met vrienden, familie of verre verwanten. Zo is het toch mogelijk om al jullie dierbaren ‘in de buurt’ te hebben.

Reinier legt jullie bruiloft vast via video, drone of livestream vanaf elke locatie. Dus waar jullie gasten zich ook bevinden, ze kunnen deze prachtige dag toch sámen met jullie beleven en vieren.

De innemende eigenaar Reinier is creatief, denkt out of the box en luistert heel goed naar jullie wensen t.a.v  jullie bruiloft. Vervolgens levert en monteert hij prachtige beelden van jullie huwelijk en begeleidt deze ook van muziek met een goede smaak!

 

 

Trouw ik jullie, Babs, eigen Babs, Babs Ibiza, Trouwambtenaar, Trouwambtenaar Ibiza, Eigen ceremonie, Ceremonie Ibiza

Styling op Ibiza door 'The World Family Ibiza'

Tijdens mijn eerste verblijf op Ibiza leerde ik Alok en Merel (en hun prachtige gezin) al kennen. Naast enorme bewondering voor hun collecties en styling, bewonder ik hen ook als mens en de manier waarop zij in het leven staan. Tussen ons ontstond  een mooie vriendschap en ik ben dankbaar dat we nu ook sámen bruidsparen blij kunnen maken op Ibiza. Want blij, dat word je van deze familie en alle kleuren waar zij zich mee omringen!

In de jaren 90 maakte Merel haar eerste tassen van de prachtige materialen die ze tijdens hun vele reizen verzamelden. Nog steeds ontwerpen Merel en Alok alle tassen en de rest van de collectie zelf, bijgestaan door hun dochters Goldie, Gaya en Carlotta. De hele family werkt mee in de winkel en ze zijn nog steeds te vinden op Las Dalias, de populaire hippiemarkt op Ibiza. De exclusieve tassen worden nog steeds met de hand gemaakt van mooie materialen zoals leer, suede en zijn bewerkt met prachtige stoffen en details.

Merel en Alok verzorgen de styling van jullie trouwlocatie op Ibiza en tevens mijn kleding als BABS.
 

Trouwlocatie op Ibiza: Tropicana Beach Club

Eigenaar Juan ken ik inmiddels al jaren. Een ontzettend lieve man die werkelijk alles uit de kast haalt om de huwelijksdag van bruidsparen in Club Tropicana onvergetelijk te maken. Met liefde maakt hij tijd vrij en laat hij indien jullie dat wensen zelfs een 'voor-proeverij' maken van alle hapjes die jullie tijdens de grote dag geserveerd willen hebben.

Tropicana is verder een fantastische beachclub waar je kunt genieten van een breed en gevarieerd aanbod van traditionele Ibizaanse gerechten met zeevruchten tot Mediterrane en internationale cuisine. Maar ook de eenvoudige gerechten zoals een pasta of salades smaken hier net even beter. Het professionele en attente personeel is altijd in de buurt om jullie van dienst te zijn. Het Tropicana restaurant is een perfecte locatie voor jullie bruiloft. Maar trouwen op het speciaal afgezette stuk strand van Club Tropicana is bijna te idyllisch voor woorden!

Kijk op deze pagina van  Tropicana voor meer informatie