X

Gisteren trouwde Bill met zijn Rachel op het strand van de prachtige Beachclub Tropicana op Ibiza. Het thema was: White. Het werd een dag om nooit meer te vergeten, voor alle aanwezigen!

Eerst werd een welkoms haag gevormd voor de bruidegom die eerst arriveerde met hun jongste dochtertje Isa. Toen alle gasten eenmaal plaats hadden genomen op de witte stoeltjes op het strand, kregen zij een heerlijk welkomstdrankje aangeboden. Het wachten was op de bruid. Eindelijk kwam zij aan met hun overige twee kinderen in het Ibicenco volkswagenbusje.
Haar vader reikte haar de arm en samen liepen zij richting de bruidegom, die aan het begin van het pad op hun stond te wachten.

De ceremonie kon beginnen. Er werd veel gelachen, maar daar biggelde ook regelmatig een traan op de wangen van de gasten.
De twee oudste kinderen mochten de speciale kinderakte ondertekenen en de ouders van het bruidspaar richten ook nog even het woord tot hun kinderen. Aan het einde van de ceremonie zong zangeres Renate live het swingende nummer: Oh Happy day's,
Er werd gezongen en gefeest tot in de late uurtjes. Want dát is dit bruidspaar en hun gezelschap wel toevertrouwd!

Lieve Bill, Rachel en jullie drie prachtige kinderen, ik wens jullie álle geluk van deze wereld en ik vond het een grote eer dat ik jullie huwelijk mocht sluiten!

 

Deze foto is met Weddingplanner Cindy van ' I do Ibiza'