X

Het is alweer even geleden dat ik een berichtje plaatste. Inmiddels kijk ik terug op alweer vele mooie gesloten huwelijken. Zo trouwde ik Johan & Thyrza in het prachtige Schoudee, Larissa & Daphne op een schitterend landgoed in Heemstede, Jelle & Mandy in een bierbrouwerij in Diemen en Theet & Gerry onder hun eigen treurwilg (die zij maar liefst 42 jaar geleden samen hebben geplant!).
De ceremonies van alle genoemde stellen zijn te bewonderen bij 'portfolio' op deze site.
Inmiddels verblijf ik voor 6 weken op Ibiza, waar ik op 6 september en op 27 september nog twee mooie huwelijken zal sluiten. Ook heb ik overleggen staan met leveranciers van mijn Wedding Platform Ibiza en is het dus een echt woon-werk-ontspan verblijf op Love Island. Ik houd jullie op de hoogte!

Veel liefs vanaf Ibiza!