X

Inmiddels ben ik weer een paar dagen terug in het mij eigenlijk veel te koude Nederland. Maar ja...er moet hier ook gewoon (verder) gewerkt worden!
Drie prachtige huwelijken heb ik mogen sluiten op Ibiza. Op 6 september die van Geert en Miranda op het strand van Beachclub Tropicana. Wat was dat een mooie ceremonie, met de voetjes in het zand en een hele fijne vibe!
Op 26 september trouwde ik Kim & Ferdi. Hun verzoek kwam twee weken voorafgaand aan hun trouwdag bij mij op Ibiza binnen. De vader van de bruid is ernstig ziek en wilde zijn droom graag nog uit laten komen: zijn dochter weggeven aan zijn schoonzoon! Samen met mijn team van Wedding Platform Ibiza heb ik alles op alles gezet voor Kim & Ferdi om hen, samen met hun dierbaren, de dag van hun leven te bezorgen. En het is gelukt! In hun prachtige gehuurde villa vond een ceremonie plaats die intiem, emotioneel maar heel bijzonder te noemen is.
Op 27 september trouwde ik Marijke & Vincent in het prachtige Ses Roques op Ibiza. Een stralende dag met een evenzo stralend bruidspaar en dito gezelschap. De foto's liegen er dan ook niet om (zie portfolio) met die blauwe lucht en alle emoties op de gezichten.
Wat heb ik toch een mooi vak, wat mij op de mooiste locaties brengt met de leukste en liefste bruidsparen die ik mij maar wensen kan. Want, zo denk ik altijd, mensen komen elkaar niet voor niets tegen. Blijkbaar passen de bruidsparen die mij kiezen als hun persoonlijke BABS altijd goed bij mij en andersom!