X


Het trouwseizoen van 2022 is voorbij. Wat heb ik genoten! Van mijn eigen aanzoek tot en met alle fantastische huwelijken en shoots! Zo dankbaar ben ik 🙏!

* Dat ik het vertrouwen krijg van bruidsparen om hun ceremonie te mogen verzorgen!

* Voor mijn lieve man die als het uitkomt mee gaat, helpt opbouwen en mijn websites onderhoudt. Als extra (en gratis) service maakt hij ook nog foto’s die bruidsparen diezelfde week nog gemaild krijgen (in afwachting van de professionele foto’s die pas na 6 weken volgen).

*Voor mijn lieve en leuke collega’s van het Wedding Platform Ibiza en de weddingplanners Cloud 9 Ibiza Weddings & Events en Ibiza Dream Wedding waar ik ik zo fijn mee heb samengewerkt!

* Voor de toffe shoots i.s.m. Colorwood Photo B.V. en DC Models at Ibiza (april 2023 staan er weer workshops & shoots gepland op prachtige locaties!).

Volgend jaar staan er ook weer vele huwelijken in Nederland en op Ibiza gepland. Helaas moet ik bruidsparen wel eens teleurstellen. Gewoon omdat ik niet in NL of op Ibiza ben op hun trouwdatum, of omdat ik nooit teveel huwelijken (achter elkaar) wil doen.

Gemiddeld besteed ik zo’n 20 tot 30 uur aan (het voorbereiden van) een ceremonie. Het is en blijft een passie, een uit de hand gelopen hobby, naast mijn corebusiness als team- & leiderschapsontwikkelaar (Noomen).

Het is precies wat ik van bruidsparen terugkrijg: wij voelen de liefde en betrokkenheid er vanaf stralen. Dát wil ik graag zo houden!
Op naar volgend jaar, in februari staat het eerste huwelijk weer gepland. Maar tot dan houd ik jullie natuurlijk van alles op de hoogte!