X

Op de mooie datum 8-8-2018 had ik de eer om bruidspaar Sefanja & Danny, voor het oog van de tv camera, te trouwen.
Het werd een dag die niemand van het gezelschap ooit meer zal vergeten. Want meedoen aan een tv programma bracht ook chaos en emoties teweeg, net zo goed bij mij als BABS. Het maakte dat we met elkaar iets hebben beleefd wat een ervaring voor het leven is.

Het werd een geweldige ceremonie. Helemaal zoals Sefanja & Danny zijn: ongedwongen en humoristisch maar er vloeiden zeker ook tranen. Tranen van blijdschap en herinneringen aan de overleden dierbaren terwijl de moeder van Danny en de zusjes van Sefanja mooie woorden spraken tegen het bruidspaar.

Tekenen huwelijksakte Trouw ik jullie

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor het eerst in mijn carrière als BABS maakte ik een 'pauze' in de ceremonie mee. Het was zo verschrikkelijk warm op Ibiza -en in de 'yoga-tempel' op het terrein van de villa, dat het bruidspaar vroeg om een 'break.' Glazen water werden aangerukt voor het bruidspaar en hun gezelschap, waarna de we ceremonie weer opgefrist en fruitig hebben hervat.

Het hele huwelijk en de ambiance van 'the look a like Temptation Island Villa' maakte alles een waar gebeurd sprookje. Ik ben dankbaar dat ik dit huwelijk mocht sluiten. Dit vanwege de blijdschap van het bruidspaar en hun dierbaren, maar ook vanwege alle hulp van- en de fijne samenwerking met mijn samenwerkingspartners op Ibiza.

Lieve Sefanja en Danny, nogmaals alle geluk van de wereld samen met jullie kinderen en dierbaren.
Ik ben van jullie allemaal gaan houden!

Kleding Trouwambtenaar Ibiza: World Family Ibiza
Fotograaf:
Tamas Kooning- Lansbergen
Locatie: Lotus Villa
Catering: Amoro Food

Liefs,
Bianca