X

De afgelopen periode is het druk geweest, zo druk dat ik niet eens een nieuw berichtje hier heb geplaatst. Op Ibiza trouwde ik Tamara & Ed in Hotel Tui Magic Life of Cala papa. Een prachtige ceremonie dicht aan zee.
In Nederland trouwde ik Debora met haar Gert-Jan in the Lake House Rotterdam. Een intieme en mooie ceremonie was het.
Een paar dagen later waren Kim en Robert aan de beurt in het Zalmhuis. Een schitterende locatie met dito bruidspaar. En gisteren mocht ik Susanne en Johann voor de tweede keer hun ja-woord vragen tijdens de herbevestiging van hun (25 jarige) huwelijk in de Cantharel te Apeldoorn.
In november sluit ik nog het huwelijk van Addie & Jean en voor volgend jaar staat de agenda ook alweer behoorlijk vol met huwelijken. Wat een mooi beroep heb ik toch en hoe fijn blijft het dat ik zo'n bijdrage mag leveren aan de (belangrijke) start van een huwelijk!
Kijk overigens even bij mijn portfolio voor alle foto's!