X

Zijn jij en je liefde van plan om volgend jaar te trouwen maar zijn jullie nog zoekende naar wat inspiratie voor de bruiloft? Thank God for Pinterest – dé walhalla wat betreft inspiratie. Maar er zijn een aantal trends die in 2019 behoorlijk populair zullen zijn:

Trouwen op Ibiza
Het eiland met de witte stranden, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee. Ook nog eens makkelijk aan te vliegen en daardoor betaalbaar. Mooie trouwlocaties en talloze mogelijkheden om een geweldig en originele huwelijksdag te hebben. Relaxt trouwen doe je in 2019 op Ibiza!

Knallende kleuren
Mensen gaan meer durven wat betreft kleur. In plaats van het safete spelen met een wit decor zullen we vaker knalkleuren voorbij zien komen en vooral marineblauw en licht roze zullen populaire kleurthema’s zijn

Lage bloemen
Subtiel je tafel versieren in plaats van over the top tafels vol met grote boeketten – daar gaan we voor in 2019. En qua bloemen gaan we, dankzij Meghan en Harry, voor wilde bloemen in de boho trend.

Origineel entertainmentEen fotohokje blijft leuk ja, maar volgend jaar durft men iets meer te experimenteren als het gaat om entertainment op hun bruiloft. Denk hierbij aan iemand die tarotkaarten leest of acterende personeel die de volledige dag een rol aanhouden.

Ijsblokjes met eetbare bloemen
Om de drankjes op te fleuren…

Dessert kamers
Een bruidstaart hoort uiteraard bij een bruiloft maar in plaats van één taart heb je een kamer vol met verschillende opties wat betreft dessert voor je gasten. De hemel als je het aan mij vraagt.

Shared dining
Vorig jaar was het hebben van een foodtruck op een bruiloft populair maar in 2019 draait het allemaal om shared dining. Tafels vol met verschillende gerechten om met z’n allen van te genieten.

Trouwjurk met lange mouwen
Strapless is hartstikke out wat betreft trouwjurk trends. Ook hier is Meghan Markle een inspiratiebron want de armen gaan bedekt met eventueel een lage of open rug om alsnog dat vleugje sexy toe te voegen aan je look.

Het Zero Waste beleid (plasticvrij)

Meer stellen zijn bezig met het toevoegen van het Zero Waste beleid dus geen plastic op de bruiloft. De term zero waste komt uit begin jaren ’90 als gevolg van de toenemende aantal vuilstortplaatsen, iets wat vele nu proberen te verminderen door middel van onder andere zo min mogelijk tot geen plastic te gebruiken.