X

Lieve bruidsparen en Ibiza liefhebbers,

Het zijn momenteel spannende tijden. Het leven lijkt tijdelijk stil te staan, maar bij Trouw ik jullie en Xplore Ibiza staan we allesbehalve stil. Achter de schermen is Trouw ik jullie druk bezig met de voorbereidingen van het 'Trouw najaar' op Ibiza. Komende maand staat er een uitgebreid interview en advertentie in Xplore Ibiza over Trouw ik jullie, de Corona-crisis en trouwen op Ibiza in het najaar.

Bij Xplore Ibiza zijn ze keihard aan het werk om weer een mooi magazine voor jullie samen te stellen, precies zoals jullie van Xplore Ibiza gewend zijn. Het magazine verschijnt dit keer alleen begin mei in plaats van begin april om ook al onze partners wat tijd te geven om orde op zaken te stellen.

Xplore Ibiza, hét nieuwe glossy lifestyle magazine voor alle Ibiza-lovers. We gaan met je mee naar la isla blanca, nemen een kijkje in de mooiste hotels, beachclubs en restaurants, ontmoeten de paradijsvogels van het eiland en ontdekken alles wat er maar te ontdekken valt. Niet alleen de bekende hotspots worden belicht, maar ook de door het grote publiek nog onontdekte pareltjes komen aan bod. Oftewel alles wat je maar wilt weten over dit zonnige eiland in de Middellandse Zee dat nog elk jaar meer en meer Nederlandse weet te betoveren met zijn magie. Maar liefst 196 pagina’s dik, in het Nederlands én Engels, dus meer dan genoeg te lezen, voor iedereen!

Geen reden tot paniek dus, wij gaan gewoon door! Ibiza is calling… hoor jij het ook?!


Wil je een abonnement op dit schitterende Magazine?
Klik snel op de link https://www.xploreibiza.com/abonnement