X

Op 17 juni 2023 zal voor het eerst in Zeeland een Roze Zaterdag georganiseerd worden. De organisatie van Roze Zaterdag geeft een droomceremonie weg aan een gaykoppel met een bijzonder verhaal.

Het droomhuwelijk wordt gesloten door zelfstandig en beëdigd trouwambtenaar Bianca Noomen-Holsteijn van Trouw ik jullie en zal plaatsvinden in restaurant De Brass Goes
Koppels die in aanmerking willen komen voor deze compleet verzorgde ceremonie, dienen een mail voorzien van hun verhaal, de reden waarom zij willen trouwen en een pasfoto te sturen naar: info@trouwikjullie.nl o.v.v. droomhuwelijk Roze Zaterdag. Uit alle inzendingen zal een droomkoppel gekozen worden die dit droomhuwelijk zal winnen. Bekendmaking is op 27 maart 2022.

Programmaonderdelen
Naast het droomhuwelijk zijn er tijdens Roze Zaterdag ook optredens van nationaal en internationaal bekende artiesten, een regenboogparade, infomarkt en een geloofsviering. Ook in het Roze Jaar voorafgaand aan Roze Zaterdag worden activiteiten rond LHBTI thema’s georganiseerd zoals filmavonden en een expositie. 

Babs
Bianca Noomen-Holsteijn staat bekend om haar unieke huwelijksvoltrekkingen in Nederland en op Ibiza. Voor deze BABS is het vieren van de liefde tijdens een trouwdag het allerbelangrijkste. Geaardheid, sekse of religie doen er voor haar niet toe, Bianca is er namelijk voor iedereen. Ook is Roze Zaterdag er voor iedereen, wat je ook denkt, gelooft, je seksuele voorkeur of leeftijd is, iedereen is deze dag welkom in Goes is goes !

https://www.goesisgoes.nl/.../win-jij-een-droomhuwelijk...