X

Eigenaresse Rachel van Your Ibiza staat in de zomereditie 2019 van Ibiza Magazine. Haar artikel zat ik in het vliegtuig op weg naar Ibiza met belangstelling te lezen.
Eenmaal op het eiland kruisten onze paden en kwamen we tot de conclusie dat we graag wilden samenwerken. De enthousiaste en behulpzame Rachel staat voor iedereen klaar met gerichte vragen over Ibiza. Een samenwerkingspartner die ik daarom mezelf én mijn klanten niet wil onthouden!

Your Ibiza is dé Nederlandse Ibiza app voor al jouw tips en tricks van Ibiza. De echte kenners onder ons weten waar ze moeten zijn voor het lekkerste eten, de meest unieke shop hotspots, leukste activiteiten, evenementen en feesten.

Rachel Boschma van Your Ibiza

Rachel Boschma, eigenaar van Your Ibiza startte de onderneming vorig jaar, omdat zij haar liefde en ervaring met Ibiza graag wilde delen met iedere Ibizaganger – van beginner tot de diepgewortelde Ibiza lover.
Naast die geweldige app boordevol info geeft Your Ibiza iedereen de kans om van Ibiza te genieten doordat ze een divers aanbod hebben met accommodaties. Of je nu jong of oud bent, met of zonder kids komt, een groot of klein budget hebt - Your Ibiza heeft voor iedereen een te gekke en passende accommodatie. Tevens biedt Your Ibiza mega uitgebreide activiteiten aan, van Yoga tot Geheime eilandtour. En vergeet niet om de mooiste boten te huren of een betrouwbare auto.

website: http://www.youribiza.eu